Then She get´s pissed!


Kära nån!
Tvättid kl 16 i dag, välbehövd sådan dessutom.
Kommer ner 16.05 och en ursäkta min franska (!?) kärring j*vel har precis satt igång två av de tre maskinerna.
Tanten kan knappt prata eller förstå svenska så hon förstår inte varför jag är upprörd. Tills hon inser att det i dag INTE är 1:a april kl 16.00 (då hon hade sin tid bokad) utan det är den 31:a och det är JAG som har tvättid. Jaja inge att göra, nog för att jag är bra pms:ig för tillfället men elak  är jag inte (hon trodde jag skulle slänga ur hennes kläder) Jag nöjder mig dock med att slänga in tvätt i den lediga maskinen. Dum som jag är kör jag vit tvätt 60 grader vilket var lite underkläder och en eller annan handuk, vilket betyder att resten återstår. MASSOR. Kommer ner en timme senare för att slänga det jag tvättat på tork men då är hon fortfarande inte klar med sitt och både tumlaren och torkskåpet är igång. tillslut tog hon iafl ur kläderna ur torkskåpet då de praktiskt taget var tort och jag fick hänga strumpor och trosor i skåpet ist för tumlaren. Nu har jag fortfarande alltså en gigantisk hög med tvätt som inte blir tvättad fören på fredag. ÅÅÅHH!!!!!!!!!!!!!

Jag har tack vare (?!) mitt humör blitt hembjuden på glass vilket kanske hjälper.....


A New Found Love


i dag hittade jag den.
Nu kan jag äntligen använda datorn utan ström (glapp i den gamla), Stänga locket (ramen runt skärmen sprucken på den gamla) och koppla datorn till TV (HDMI utag på den gamla). Happy happy.
Hampus var snäll och hjälpte mig starta igång och installera det nödvändiga :) Börjar kl 8 i morgon bitti så det blir väll att dra sig hemåt strax, även om det inte lockar så värst. Men här är min nya kärlek iafl;



Prioritering

Jag hade tänkt vi skulle diskutera det där om prioritering men då tlf är något seg (är förvånandsvärt krångligt att blogga med den) och min rast om ca en minut är slut så hins det inte! Vill dock påpeka PRIORITERING att prioritera och katigorisera vänner är fult. Back to work!

And Then She Gets Sick!


Denna förkylning alltså.
Den ger sig väll inte fören till sommaren. Dock har halsontet lindrats men jag är täpt som tusan och matt, blev väckt i natt av en som sa att jag skulle gå upp och snyta mig, så illa lät jag visst. Blir en lång kväll på jobbet. Är ledig i morgon och får hoppas på lite tillfrisknande då för sen jobbar jag tors-söndag, långa pass utan chans till tillfrisknande. Funderar även på att ge mig på att baka en tårta i morgon då Robin fyller 16. Men jag vet inte om det är en så god idé. I går skulle jag göra våfflor och Hampus sa jag skulle vara beredd med brandsläckare. Det säger lite om mina köks kunskaper.
Nu ska jag hälla i mig ännu en kopp Te innan jobbet och kura ner mig en stund.


And Then She Needs A New Lap


Nu är min dator verkligen inne på sista refrängen.
Efter ett antal olyckor ner på golvet så har den börjat ge upp.
Ramen rumt skärmen är spräckt och det är glapp i ström utaget så det är ett jäkla jobb att få den att gå på ström och inte bateri. Dessutom stänger den av sig själv precis som den själv behagar. Därför är det nu på tiden för en ny. Hellst i går.
Ska i väg fortast möjligt i veckan och skaffa en. Frågan är ju då bara vilken? Har lite ideér men två favoriter är iafl Sony Vaio, hellst i rosa, och en HP. HP´n känns ju lite mer i min prisklass just nu men Sonyn är ju rosa. Ska kika runt lite till och se vad som finns. Det enda jag är säker på är att jag vill inte ha en mini pc. Icke!
Har ni några förslag??


Monday Glory


Måndag och en mulen trälig sådan.
Tror jag så smått blir förkyld igen.
Helgen var bra. Födelsedagsfest i lördags som var så mycket trevligare än väntat och söndagen spenderades som den skall efter en fest. Segt, god mat ocg film! Men nu är det återigen  måndag och kommande helg känns ganska långt borta.
De ringde och väckte mig från jobbet i dag och undrade vart jag var. Jag fick panik men helt säker på att jag inte stod uppskriven på några timmar i dag, helt säker. Efter det samtalet går det ju inte att somna om så nu ligger vi och kollar Wall E. Efter det blire att bege sig hemåt, lite mat och en dusch skulle sitta fint! Så nu blire film


Obsession


Fredag, härliga fredag och en ledig sådan!!!
Efter en lång lång seg dag på jobbet i den underbara väder var jag ganska sliten tjej i går kväll. Var tänkt att ta en promenad men jag kände att hade jag gett mig ut i sena kalla kvällen hade jag blirr sjuk once again, har redan börjar bli små förkyld. Så det blev film med Hampus ist. Trött som jag var var jag säker på att en halv film skulle räcka sedan skulle jag vara däckad men icke! Vi började kolla ganska sent och jag höll mig vaken under 2 hela filmer och lite där till, sedan tvärdäckade jag dock och har sovit som en sten hela natten. Precis som jag sa så är det inte strålande sol i dag när jag är ledig, men det får duga. Ska dra en runda på stan med mamma är det tänkt och vad kvällen erbjuder visar sig senare.

Nu är jag obsessed på tanken av en tattuering. Jag har alldeles för många idéer men inget kommer riktigt fram. Både stora och små. De små diskreta är nog vad jag vill börja med för det är jag säker på och en stor som jag vill ha kräver lite mer tid och säkerhet. Får nog slå en pling till Emanuel snart.


Twilight - Om jag kunde dröma


"Nu gör du det igen", muttrade jag.
Hans ögon vidgades av förvåning. "Gör vadå?"
"Bländar mig", svarade jag medan jag försökte koncentrera mig
medans jag såg på honom igen.





April 6 10pm ET


Yepp.
Måndagen den 6 April smäller det.
Äntligen!!


Morning Glory, huh?!


Nej ni.
Att ligga här i sängen och veta, denna fruktansvärt underbara soliga dag, att man skall sitta på jobbet från 11 till 20 i kväll känns inte sådär jätte bra va?? Dock var jag ledig i tisdags, även då soligt och fint, och spenderade 4 timmar på balkongen med kaffe och bok. Detta resulterade i en liten bonn bränna kring halsen. Men det hjäper inte mycket. Jag skall fortfarande sitta inne från 11-20 denna underbara dag. I morgon är jag ledig och ni ska veta att det inte kommer vara lika fint då!! Förutom det fina vädret så är jag ganska bra. Har sovit något så fruktansvärt bra. Vilket kan bero på den nattliga promenaden. Var hemma från jobbet i går kväll runt halv 10 och en timme senare vandrade jag och Hampus runt i mörkret. Kan ju säga som så att jag stupade i säng när jag kom hem och sov gott.

Helgen då? Har blitt medbjuden på födelsedagsfirande på lördag men tror de kommer bli för stressigt då jag jobbar. Skall höra med Maria vad hon har för planer för nu har hon vart sjuk och bortrest de senaste helgerna stackarn! Så det får återstå att se. Fredagen blir nog lugn iafl då jag börjar jobba kl 10 på lördagen. Nu ska det bli en andra kopp kaffe och lite frukost innan jag beger mig ut och får mina 20 min i solen denna dag innan jobbet.


Twilight!


Men det blir ju bara bättre och bättre....
Jag står för precis hur galet nördig jag är när det gäller Twilight.
För några dagar sen så kom ju filmen ut och i dag fick jag ännu en underbar nyhet.
Den fjärde och sista boken i The Twilight Saga har ju bara funnits på engelska, jag har den så klart, hade den redan i vintras. Den skulle släppas på svenska 12 Mars men i dag fick jag reda på att det blitt nå fel i bokhandlarna så den släpptes redan förra veckan!!! Varför har jag inte vetat det tidigare?!? Så nu är det jag som innan jobbet drar upp på stan och köper boken! Har visserligen redan läst den, på engelska, men det blir nog en helt annan sak att läsa på svenska. ojojoj va timmarna kommer gå segt på jobbet!! men Lyckliga jag!!!



Hello!!!


Dålig uppdatering som vanligt.
Denna gång skylls det faktiskt på, jobb! Yes, som sagt, efter sådär 6 månaders "semester" efter Oslo så är jag numera en working och det är underbart. Dock är jag redan efter 2 veckor ganska sliten men ack så skönt!!! Helgen som var blev den bästa på länge. Fredagen jobbade jag till halv 9 och blev därefter medsläpad av Josse hem till vår Ulla för lite tidigt födelsedags firande vilket resulterade i gott sällskap, gott vin och en trevlig utgång. Lördagen skulle det också firas! Emma fyllde 25 tidigare i veckan och höll i ett fantastiskt firande och Söndagen spenderades på jobbet.
Så äre och när det inte finns mycket mer intressant att skriva så blir det dålig uppdatering!!

Lyckliga Jag!!!


Detta är den bästa dagen på länge!!!
Töntigt Twilight fan som jag är, så blev nog ingen lyckligare än mig när jag i dag (efter såååå lång väntan) såg att Twilight äntligen kommit ut i DVD rip!!!  Självklart ska jag köpa DVD´n när den kommer men i Sverige släpps den inte förens 21 April och det är way to long kvar!!! Så nu har jag den snart och timmarna kommer gå segt på jobbet när jag vet vad som väntar när jag kommer hem ;)


Twilight - Om Jag Kunde Drömma


"Bella?"
När jag vände mig om igen lutade han sig mot mig, och hans bleka,
magnifika ansikte var bara några centimeter från mitt.
Mitt hjärta slutade slå.
"sov gott", sa han.



Did I Mention?


Nämnde jag att jag gillar converse?
Efter inköptet av de vita i skinn fick jag blodad tand och köpte ett par till.
Samma modell fast i tyg och mer beiga. Ja, jag gillar Converse.


Mars Nr1


Söndag var det ja.
Lite smått sliten men inte alls farligt.
Spenderade kvällen ute på landet som sagt med ett härligt gäng. Mycket skratt, lite alkohol och hur trevligt som hellst. Ganska så sent så satte jag och Sara oss i bilen för att köra hem första lasset folk ;) Blev en ganska lång tripp. Från Garphyttan till Halsberg. Från Halsberg körde vi tillbaka till Garphyttan för att hämta grabbarna som var kvar och körde in till stan igen. Där hoppade även jag av och Sara körde ut på landet igen. Summan av kardemumman, trevligt!!!

Söndagen skall spenderas som söndagar skall, med kaffe, mjukis kläder och bara lugnt. Ska träffa Ulla en sväng för att få facit på plu (tror d hette så) koder att plugga på :) Have a nice one!