Charming saturday


Vilket härligt väder!!! Måste ut och passa på att njuta i helgen då det redan på tisdag ska bli kallare... Gårdagen var bra, spelningen på Mitt andra hem var super och hem i någorlunda bra tid.. dock mådde jag precis som jag förtjänade i morse, jävligt pga av all öl.. uhh.. och inte ska jag vara sämre i kväll då Lotta ska ha inflyttningsfest... blir nog skojj! Ska hoppa in i duschen nu, möta upp Fia om en liten stund och sätta oss på Stallbacken i solen och mysa, hääärligt! Så nu blir det duschen!

Later!

image131






















Miss Wanted


Nu när jag lärt mig det super enkla med att lägga in You Tube videos så kommer det bli en massa!!
Detta är Örebros stolthet och trummisen som jag har växt upp med...
Detta är den absolut bästa låt de gjort genom tiderna...
Det har tyvär inte gått så bra för User här i Sverige men de har haft stor framgång i bla Japan...
Detta är MUSIK!!!


Nostalgitripp för hela slanten

Heelt sjukt vilken nostalig detta är!
Har lyssnat på den hela veckan på väg till jobbet i solskenet.. och ja det e sådan sommar nostalgi att det heter duga!! Ni vet den där kännslan man får av vissa låtar, låtar som tar en tilbaka ett par år?? Denna är en sådan sommar låt som tar mig tillbaka några år ;)
Enjoy



Beautiful dreams


Oj vaj ag drömde konstigt i natt.. ni vet en sån där dröm som verkligen inte har någon mening utan bara är helt way out of line... Jag var lite över allt i drömmen, i thailnad och hemma och ja lite var stans.. mamma var med och en massa människor jag inte träffat på många år... Det bästa med drömmen var iafl delfinerna.. jag var i thailand, tror jag, och vi badade med delfinerna, vi pussades i massor och lekte hej vilt... det var så himla verkligt.. så verkligt att jag nästan kan säga att jag faktiskt badat med delfiner ;) haha jaja konstig var drömen iafl!

Uppe tidigt för en gångs skull i dag... lite små kyligt ute.. skulle inte vara lika fint i dag som resten av veckan men i morgon skulle det bli fint igen :) Ska till de smås skola om en stund... lil sis har 11000 som de sparat till klasskassan som mamma ska ta hand om.. hon vågar inte låta Mandis gå hem med det själv efter skolan så jag får gå ner dit om en stund och hämta dem...
Precis när jag skrev klart meningen så ringde mamma, nån annan klassförälder skulle visst till skolan så jag slapp :)
Kan jag ligga en stund till med andra ord ;)

I kväll är det lite osäkert.. var meningen vi skulle kolla film och spela poker.. men så skulle det vara en spelning på Mitt andra hem, ett gäng grabbar vi känner.. så det blir kanske att dra sig dit ist... Säkert e iafl att jag åker upp på stan direkt efter jobbet och möter Maria en stund... Hon och hennes man åker till Barcelona i kväll till på onsdag... ska kolla fotboll och så... inte alls avundsjuk!!!!
Hoppas ni får en fin dag och ett härligt slut på veckan!


image127

Sleeping beauty


Kvällen blev precis lite intressant... får se hur det slutar ;)
Är iafl sjukt trött nu och tänkte nanna... vi ska ha Arbetsplats möte i morgon så ist för att jobba 14.18 - 19.06 så kör vi 13.18 - 18.06 fråga mig inte om tiderna, kör nå slags sex minuters perioder, fattar inte riktigt... hur som hellst blir det skönt att sluta 6 ist för 7 :)

Sleep tight!

image92

Not enough


faaaaasen!
Nu ska jag i väg om en timme och ingenting har jag hunnit med... legat med lapen i knät tills nu.. fuck!
Jaja ska ta mig i kragen och fixa lite innan jag drar... riktigt fint väder även i dag.. men på fredag kl 19.06 när jag slutar DÅ kommer det braka loss, kommer bli regn och snö och storm.. mm precis, trust me!!!
Jaja nu har jag ju igentligen inte tid med detta så.. Later!


Denna plats har jag 2 min ifrån min port.. wonderful!
image125

Var minut


Var inne hos tandläkarn i c.a 1 minut.
Gick ut med en smärre förvirrelse...
Jag har vart hos min tandläkare c.a 4-5 ggr nu för att
fixa den rotfyllningen han inte lyckades med när jag fortfarande gick gratis..
Vi har bara lite smått diskuterat vad det kommer att kosta då jag faktiskt fick
göra rotfyllningen igen... Och i dag var det slutgiltiga besöket, bara kolla så det
såg bra ut.. det tog inte mer än en minut och jag ska gå då han säger att han inte tar betalt för
denna gång.. Nej det e väll klart tänkte jag ska han ta 300 kr för en minut?
Men så frågar jag hur vi gör me de andra gångerna och han säger "Nu förstår jag inte"?
OCh skäterskan säger; JOhannes är snäll. HA så inte en krona får jag betala för alla besök och
rotfyllningen.. kan ju hända att de kommit på att det faktiskt är DE som klantat sig rejält och jag faktiskt inte borde betala en enda krona för det! Ja ni, detta var nyttigt vetande.... ;)



image120Solen skiner ännu en dag... lovely..
Vårkännslorna pirrar i hela kroppen..av alla dess slag ;) Är ett hujedamig project att tvinga i väg sig till jobbet när man vet hur härligt det hade vart att sitta nere vid slottet och äta en glass...oj så härligt!
Nu ska jag sätta mig i solen på balkongen, läsa skvallerblaska och bara njuta.. sen sja jag ner till tvätten.. glamore girl.. yey!

Later.


















Morning Glory!


Attt man inte ksan lämna jobbet efter att man åkt hem..
Drömde om jobbet i natt igen... usch!

Nu ska jag strax i väg till tandläkarn.. kolla hur det ser ut och få räkningen.. aj vad det kommer svida! Hoppas det blitt lite varmare när jag e klar iafl!

Later!

image119




To mutch of not enough


Oj, kolla precis på klockan och det är redan en timme sedan jag sluta, tiden går fort när man ligger med lapen i knät och läser massa skojj på bloggar ;) Det var en fruktansvärt seg kväll på jobbet.. men nu e den avklarad och jag ska aldeles strax krypa under täcket. Fia ringde precis, promenad kl 8 i morgon bitti.. ska försöka komma upp tills dess.. är det lika fin väder som i dag vill jag verkligen inte missa den promenaden...

Tog sällskap hem med Markus från jobbet i kväll.. rökningen blev en diskution och han fick mig att tänka till... inga ord jag inte hört förut och ingen predikan MEN det slog mig endå, vad f*n håller jag på med? Jag vet med all säkerhet att jag kan sluta nu på en gång om det ska vara så.. MEN dock behöver man motivationen och ett jädraramamma att vilja sluta.. att känna helt och hållet att nej nu får det vara nog.. DÅ är det för mig bara att sluta.. idiotiskt nog så har jag inte den viljan eller motivationen.. viljan finns så klart men inte tillräckligt.. men hur som hellst så har jag inte kännt lika mycket att jag vill sluta någongång som nu... och varje försök är ju bättre än inget?? Frågan är ju bara hur jag kommer känna i morgon bitti när jag dricker en stor kopp underbart kaffe? Men jag tänker iafl försöka!

Vill bthw ändra mitt typsnitt och text färg...
Yenny har riktigt bra storlek på texten tex.. måste ta reda på vilken det är.
Nej men nu får det räcka, ögonen hålls knappt öppna längre.. scrubs och natt!

Sov gott!

image92

Mehhh!!


MEN!!
SF öppnar inte förens 3!!!
Hur f*n har dom då tänkt jag ska få min biljett?? Har ju ingen möjlighet att hämta den nån endaste gång i veckan... fan då... Och sjukt varmt var det ute, lovely!

F*N


Fullständigt åt helvete
Ha så skojj
Lösenord nästa.

Morning Glory!



USCH va trött jag var i morse... fick tvinga upp mig själv vid 10...
Var en helt underbar fredags kväll! Jag, Sara, Ulla och Memmelie hyrde film, åt grönsaker & dipp och bara mös, riktigt riktigt skönt!! Vu hyrde en film... den andra hade Sara hemma.. men den vi hyrde var.. jaa...

Grimm Love hette den vi hyrde... den handlade om en ung tjej som läste nån prykologi linje.. hon skulle göra en uppsatts om ett "mord" som skett inom en kanibal sekt.... En man åt upp en annan man som  ville bli uppäten... Till en början var den riktigt ritkgti spännande och lite små scary.. men mot mitten och slutet spårade det ut och blev bara äckligt och sjukt... det var en riktigt riktigt skum film... Ett citat vi nog aldrig glömmer från den är
 -Bite my thing! Bite my thing! BITE MY THING OFF!!!!! eller vad säger du Ulla??
Efter den filmen drog vi igång Honey, aj va bra den e!!! Nu var det riktigt riktigt länge sen jag såg den och aj va bra!!! Älskar alla danser, ungarna, Jessica Alba o ja fan hela filmen! Jag var dock vid denna tidpunkt något trött och sa till tjejerna att om jag somnar måste dom väcka mig til slutcenen.. sagt och gjort, Linn somnar och vaknar av tjejerna när det e dags för slutet. Och vilket slut!!! Den dansen, kännslan, ungarna.. call me sucker men tårarna rinner.. det är sån kännsla!!!

Aja enough about that...
Nu ligger jag nyduschad med en kopp kaffe och vet inte hur jag ska orka komma upp...
Ska upp på stan och förhoppningsvis hitta massa snyggt, ska fika med en kär vänn från Sthlm och i kväll är det inflyttningsfest som gäller... Börjar bli lite stressad och klockan e ju fanken ingenting! jaja ska nog måla naglarna nu ;)

Later!

image115

And so...

133871-53
It turns out to be a
good night anyway...

Later!










Long gone


Insåg i dag att jag inte skrivit sedan i söndags... stackars stackars er :P
Har varit en hård vecka men massa massa jobb, massor av styr efter jobb och aldeles för lite vila...
Var i skolan från kl 17-21 i går och hade oppositionering på våra PM... gick galant! Mitt PM som var bland det sämsta jag gjort under min senare skolgång fick som förväntat inte mer än G+ men då jag är grym på att prata och diskutera så höjde min diskution hela betyget till VG.. Jag ska nog bli politiker.. yeh right!
Har fråga Olle yra nu... Olle och Martin var på radion hela morgonen med Adam och Gry och TV reklamen har jag i dag hunnit se ett anat gånger... så nu kan jag inte få dem ur huvuet.. cosy! Har bthw kommit på den briljanta idén att ladda ner en ljud bok för att ha och lyssna på när jag jobbar... blev till en början Liza Marklund - Prime Time. And so far so god..


image113

Greys i kväll!!!!!!!!! wonderful
Missade säsongspremiären med dubbelavsnitt förra veckan så nu e jag spänd ;)
Ska fylla på lite Pepsi Max och bädda ned mig nu.. tidigt upp i morgon igen.

Puss på er alla och ha en fin kväll!

image92

Hett


Det kan inte hjälpas... detta e hett!

image112

Another Sunday


Det är så skönt att inte vara bakis för en gångs skull :)
Vi hade så fruktansvärt trevligt i går... blev en mysig fika och sedan Bio,
Det blev Se upp för dårarna, så jädra skojj!!

Nu ska jag ta mig en dusch sedan blir det att bädda ner sig framför TV..
Jobbar tidigt i morgon!

Puss!


image111

Trötter


USch va sliten jag e...
Gick bra på jobbet men dock sååå tungt..
Var hemma vid halv 3 och nu har jag precis tagit ett bad och bäddat ner mig i sängen..
Måste få sova en liten sväng...
Mamma håller på med Tacos så jag får väll vänta tills efter det..

Bio med tjejerna i kväll :)

Känner mig som denna stackare...

image110

Morning


God Morgon!
05.40, en kopp kaffe, ett äpple and off to work..
shit.. det e ju lördag :(

Lååång helg


Blir en lång helg för mig..
Ett par st av oss åkte på att jobba i morgon...börjar 7 :(
Nu inför våffel dagen så kom det en order på 100 pall som ska skickas i morgon..
Så kl 7 i morgon skall vi infinna oss och köra tills alla 100 e klara.. ojoj och jag som jobbat eftermiddag/Kväll i dag... blir tugnt... men som muta bjuder dem på Pizza och det blir rejält med pengar så det e bara att tacka och ta emot...

Ligger nyduschad och nedbäddad i nytvättade sängkläder..
Kan inte bli bättre efter en veckas slit ;)
Hade tänkt att ge mig på Heroes i kväll men jag känner att jag vil vara lite mer seriös och pigg när jag ska kolla så det får bli att somna till Scrubs ist ;)

Hoppas ni får en härlig fredags kväll vad ni än ska hitta på :)

Puss och go natt!

image92

Glorious day


Det är ju Fredag!
Vaknade kl 8 i morse och stutsade självmat
upp, solen sken in i hela rummet och det är ganska svårt
att somna om då.. men man blir dock pigg och glad ;)
Har kört hårt hela dagen.. tvättat, städat, förbi skolan en sväng
och nu tar jag det lugnt med en kopp kaffe innan jag ska bege mig till jobbet.
Fick jobba över i går.. dock var vi klara redan strax efter 11 så det vart ju inte så länge iafl.
En av grabbarna kom vid 10 fram till mig och fråga;

- vad har du i flaskan du dricker ur? Han
- vatten?? Jag
- jaha.. jag trodde det var LINNSvätska HAHAHA Han

Jaa när klockan var 10 och vi fortfarande körde hårt så var det mesta kul faktiskt :p
Jag fick en och antagligen 2 veckor till, pengar pengar pengar..
När man lever på ett uselt CSN bidrag så är allt jobb välkommet ;)

Dricker en sjukt god kopp kaffe och kom att tänka på
Catya´s diskution om detta.
Jag tror att jag dricker lite överdrivet mycket kaffe faktiskt.. är inne på min 4:e kopp nu
och mer blir det på jobbet.. men det är ju såååå gott!!!! Kaffet hemma är SÅ gott men på jobbet är det bara blask... men lik förbannat drar man i sig endel i alla fall...

Nepp, nu blir det en sväng ut på balkongen och sheckar läget ;)

Love!
image92

image109

Knock it off!!

133871-10


våren varade då inte länge..
I dag är det grått once again..
Nu ger jag upp hoppet..
Men men.. det är mycket lättare
att vara instängd på jobbet när
det inte är helt underbart väder utomhus..

Nu ska jag trycka i mig nå att äta innan jag
beger mig ut i detta trista gråmuliga väder..
Love!

Gosh!


Var precis ute en sväng och hämtade ett paket som kommit...
och OJ, det var helt sjukt ute... Jätte skönt, bar mark, sol och riktig riktig vår!!!!
Typiskt att man ska behöva jobba eftermiddag/kväll i detta väder :/

Kaffe & Mys


Sååå otroligt skönt att för engångs skull kunna ta det lugnt innan jobbet..
Tog en dusch tidigare och sedan dess har jag legat i sängen med laptopen
en kopp kaffe och solen som skiner in genom fönstret , lovely!!

Försökte mig på en ny design också.. vad tycks?
Jag har sån dålig fantasi.. skulle vilja göra nå skojj men detta
får duga så länge :) Vårt paket från Ellos kom igår också.. men mamma
har inte hämtat ut det än, får göra det i dag, jag hoppas väskan jag beställt
e som jag tror!
I dag skulle vi visst ha ett stort möte på jobbet innan vi börjar.. ska bli intressant..
Mamma skulle på ett annat möte i morgon och då får hon höra om det
fortfarande e brist på personal, isf får jag förhopningsvis fortsätta...
Det är 11 grader varmt ute!! Och då har solen INTE legat på termometern så i dag
blir det vårjacka på! Det blåser lite kallt men wthf, nån gång måste man ju börja me vår ;)

Nu ska jag ta och fixa till mig lite så jag slipper stressa innan jobbet.. måste ned och handla lite också
Hoppas ni får en helt underbar dag ute i våren!

image108

såå slut..


Har suttit och panik skrivit klart mitt
gigantiska PM arbete i samhällskunskap och är nu klar..
Lite hårt när jag jobbade till halv 11 i kväll men nu är det klart
och då kan jag sova ut i morgon bitti!

Sov sött folket!

133871-60

My oh my!


GOSH...
Kan knappt tro det..
men solen skiner!!!!!
Av erfarenhet från de senaste gångerna the sun har
tittat fram så försvinner den nog lika snabbt som den kom...
Men nu har det vart grått och trist hela dagen...
Och helt plötsligt fick jag solen i ansiktet..
Himlen är faktiskt blå och de flesta moln har försvunnit..
Vågar man hoppas???
Kommer bli fan så mycket lättare om en liten stund när
jag sätter mig på cykeln och trampar till jobber :O)
Men nu ska jag inte säga för mycket..
Nej, jag säger att solen kommer försvinna om nåra minuter igen..
Så kanske den stannar???

Och nu kvittar fåglarna..
Våren har äntligen hittat till Örebro!!

image104

Ny vecka, nya tag...





image102



Well, måndag igen... veckorna springer fram!!!
Ska i väg till statsbiblioteket nu, har ett PM om barnarbete som ska in på ons
jädrans tur att jag jobbar kväll denna vecka annars hade jag aldrig hunnit.
Så off to the library och rätt till jobbet efter det, mer skojj kunde man ju ha..

Nu måste jag rusa!
Later!
image92


Sleeping Beauty


Gårkvällen var perfekt!
Hade hur trevligt som hellst med tjejerna hemma hos Ulla.
Ost, kex och massa god frukt och alkohol, perfect mix.
Sara hade köpt en kortlek, Sanning eller Konsekvens och AJ va kul vi hade.
Vi var som små barn, en konka var att alla deltagare skulle gömma sig medans en räknade till 100,
Ullas lägenhet är inte sååå stor så 9 små fulla  tjejer att gömma sig gick inte så bra, men där sprang vi runt och letade gömställen, precis som små barn, men aj va skojj det var!
Vaknade kl 3!! i dag.. har inte sovit så länge på nåt år tror jag.. skönt!

Så nu blir det en dusch sen ska jag bädda ner mig och kolla på film, får se vad det blir.
Jobbar kväll hela veckan så jag kan få sova ut lite i morgon :)

Hoppas ni haft en fin helg!

image92

Perfect tonight


Vad hände??
Ja det kan man fråga sig..

I kväll blir det, oväntat?? firande för Ulla med världens bästa tjejer!
Har degat hela dagen.. tvättat o lite så..
Vaknade av att solen för första gången på flera veckor sken riktigt ordentligt och himmlen var blå.
mmm sisådär nån liten timme.. för resten av dagen har det vart riktigt riktigt jävligt!
Det blåser nästan storm, himlen är näst intill svart och det duggar konstant..
Vår?? Hell no!
Hört mycket om serien Heroes så nu e den på G i datorn..
Även fått hemm Fall out boys senaste skiva o den var riktigt riktigt bra!

Nu ska jag äntligen börja göra mig klar.. ta en lång skön dusch!
Ska inte vara hos Ulla förens vid 8 men Sara kommer hit vid 7 så tills dess ska jag va klar.

P.A - Du är bra du som lånar ut världens bästa till oss i bland, det
är uppskattat ;)

Nej det här blev ännu ett inlägg utan inehåll och mening så nu tar jag dushen ist!
Hoppas ni får en riktigt riktigt härlig lördag!
PUSS
&
SKÅL
image99

Nighty


Jag är så sliten...
i kropp och själ.
Jobbet är tungt ska jag lova..
Men nu var det visst aldeles för lugnt..
Städtanten skall ha ledigt i morgon och vem åkte på skiten??
LINN
Så i morgon ska jag agera städ tant.. men jag kommer fan
va den snyggaste städtanten de stackars kararna på fabriken sett!!
Eftersom det nu var så lugnt så kommer jag nästa vecka ist vara inne på RisiFrutti
Ska ta kvällskiftet och med det comes money, big money :)

Efter jobbet åkte vi till det nyöppnade Hemköp för att kolla läget och spana in
världens snyggaste kassörska, Ulla!
Vi stod i den där jävla kön i över en timme, people were nuts!
I dag är en special day.
Kvinnodagen, yes.
Det är även i dag 4 hela långa år sedan jag och Emil blev tillsammans..
nu har vi ju dock inte vart tillsammans på 2 år men endå..
Vi är bra vi haha

Nu orkar jag inte mer, sängen och tv next!

I dag är ingen vanlig dag...


image98

I dag e det Ullas födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!!!!!

Grattis älskling och hoppas du får en fin kväll!!



133871-74You and Me and lots of love 133871-74

133871-19

sleeeten girl


Usch och AJ va trött jag är!!!!
Jobbet sliter som tusan.. har så sjukt ont i revbenen..
Jag är ju så liten, 1.54, och de stooora kartongerna vi slänger i våffelpaketen e så höga
och djupa att när jag ska ner med första lagret paket får jag böja mig nå groft och revbenen trycks varje
gång mot kartong kanten.. ajajjaja. folket de bara ler och säger jag ska vara försiktig så jag inte trillar i...
eller att jag borde ha platåskor.. de tar mig ju inte på allvar! Jag kommer få en rejäl revbens-fraktur snart!!!!
Sliter att gå upp kl 5 varje morgon också.. men vad gör jag inte för pengar???

VIll göra något nytt med mitt hår också..
Ska beställa tid i veckan..
Har vart nästan svarthårig i nåt åt men under min vistelse i Norge gick
jag tillbaka till min naturliga blonda hårfärg..
Men jag är sååååååååå sugen på att bli mörk!!
Och
NoScarlett gjorde ju inte saken bättre med att visa hur snygg hon var i mörkt hår..
mee want!!!
Men jag tror jag får ta en sådan förändring framåt hösten ist..
Jaja...

Ska in i duschen nu, skriva ett svenska arbete and then it´s nighty!
Nu är jag mer boooring än vanligt...

Later

image92

Working Girl

image97

Helt sjukt så var det riktigt riktigt bra på jobbet och jag längtar tills i morgon!
Det sjuka är att jag hela dagen stått ute på lagret och packat våfflor!!
Jag viker ihop en STOR kartong och i den lägger jag 12 brickor med fras våffel paket..
Det är sjukt tungt och vi packade 82 st stora kartonger i dag..
Och jag längtar tills i morgon?? Mongo, right?
Men det är sjukt bra pengar så...
Men jag trivs så där.. helt sjukt folk jag jobbar med och härlig stämning.. kroppen får dock ta sjukt mycke stryk!
Ekströms
Lätt att älska

HAHA!

I kväll blir det nog prison hos Ulla.. om jag inte somnar innan ;)
Får dock ruscha hem så fort det slutar om jag ska palla gå upp i morgon bitti men för en date med Ulla och Prison Break så äre värt att va lite sleeeten i morgon ;)
Nu ska jag försöka mig på en power nap så kanske jag pallar!

Later!

image92


Solarie & Frossa



Nu ligger jag helt slut i sängen!
Konstigt det där hur sliten man blir av att bara ligga hela dan ;)
Var en sväng och sola med Emil i kväll och nu ligger jag nyduchad och skön
och väntar på film :)

Blir äcklig mycket frossa i kväll.. man får det när man e bakis ;)
Ska glo på sprängaren med popcorn, pepsi max och glass, mumma!!
Dock ensam.. men vad gör det om hundra år när allting kommer kring?? right?

Hoppas ni haft och får en fortsatt sköööön söndag!

image96


Vår


Det var väll ett jävla tjat om våren..
Men jag är inte sämre, det är snart våååårr!!!!
Mamma var i behov av tidning så I took on the mission
och begav mig ut till Taalers...
Jag var så sugen på glass så d fick bli!
Tänkte igår på att det var riktigt bart på marken och väääldigt lite slask..
Så jag begav mig ut i mina vita converse.. vilken lycka ;)
Kan jag gå ut i dem utan att de blir blöta, svarta och äckliga så är det fan vår på G!
Det enda som saknas här men som alla andra verkar ha är SUNSHINE..
Ingen jävla sol i örebro inte.. har vart grått och trist i nån vecka nu and on it goes... shit
Men bli inte för muntra nu... snart e det April och i April kan allt hända.. blir säkert en vända viner igen.. fuck


133871-77




Oprah pratar bajs och avsloppsvatten... aj va intressant...

BTHW är det någon söt liten sak som kan ge mig tip på skräckisar???
Jag gilar inte sånna där massa blod och spy äckliga grejjer..
Det ska va LÄSKIGT, psykiskt läskigt...
Har fått hem The hills have eyes och hoppas den funkar..
Men snälla, ge mig tips!!!

Nu ska jag slå över från bajs Oprah och dega!


image92
 


Segis

image95

Mm som sagt så är söndagar oftast underbara :)
De är bäst om jag varit ute för jag är sååå mys dagen efter...
Inget undantag i dag heller.. är sjukt seg, lite stel i kroppen och njter av att ligga i sängen ;)
Riktigt riktigt trevligt hos Emma i går, god mat, gott drick och gott sällkap..
Dock var vi lite sent ute så när vi väl var utanför krogen så var det låååång kö med utsläpp insläpp
så vi strunta i det, jag gick hem ochla mig.

Nu måste jag dock sätta igång med engelska uppgift..
Ska jobba kommande 2 veckor hos mamma..
Vilket betyder att i morgon blir det att stiga upp halv 6!!!
Vet inte hur det skall gå till men ja har ju gjort det förr så..
Ska bli riktigt skönt med ordentligt med pengar denna månad iafl :)

Ulla håller på att tillfriskna så nu blir det kvälls mys i veckan, börjar med prison i morgon :)
Men nu ska jag försöka komma upp ur sängen och få lite gjort...

image92

Thailand...


Oj va fort dagen går!!
Sara har allt sitt smink o grejjs hos Ullis sedan förra helgen,
Ullis är sjuk och stannar ute på landet i kväll så
Sara kommer hit vid 6 och fixar sig, trevlans :)
Men då måste jag shina upp lite här innan.. och hinna in i duschen..
Så nu blir det att sätta igång redan, jag gillar när jag slipper ligga och
bara vänta på att nånting skall hända :)
Ska vara på tillställningen hos Emma redan kl 7...
Vad ska ni göra i kväll???

Gosh va jag längtar tillbaka...
Har suttit och bläddrat igenom massa bilder från när vi var där..
Och ja... det är helt obeskrivligt...
Det häftigaste var när vi var långt uppe i norr, hos Saras farbror..
Där fick vi på riktigt uppleva den Thaländska kulturen, utan turister, stränder och allt som hör till...
Barnen där uppe tyckte det var så kul att se oss på marknaden (där man köpte tex örhängen för 2 kr), eftersom det är allt annat än turister där uppe å tyckte dem att det var sjukt coolt att se "vitingar" eller Falanger som de kallar oss västerläningar.. De pekade på oss, skarattade och ropade, Falanger, falanger :)
Men nu är det dags att sätta i gång..
Hoppas ni får en helt otroligt härlig lördagskväll.. för det ska jag ha ;)

image93

Saturday

133871-89





Har precis vaknat.. vare längesedan jag sov såhär länge, riktigt riktigt skönt :)
Bloggen strular som bekant fortfarande en del...
Hittade en ny funktion jag gilla.. med att lägga upp bilder i ett inlägg.. Nu behöver de inte vara sparade på bloggen utan man kan hämta direkt från datorn... det blir nog bra...
Tog det riktigt ritkigt lugnt i går.. jag och lill sis mös med massa snacks och film, såg Tusenbröder, Återkomsten och jävlar va bra den va.. har missat allt som har med tusenbröder att göra så d var väll dags att se nu ;)
Kom i säng redan vid halv 12 och har nog såvit nästan tilv timmar då... blir en pigg dag i dag ska jag lova...

Blir födelsedagsfirande i kväll..
Får se om d blir utgång eller inte.. ,men efter ett par alkoholhaltiga drycker
brukar vi dock ha ganska svårt för att låta bli ;)
Nu är nog kaffet klart :)

image92

Obsession



Vilket jäkla jobb det ska va at få till ett litet inlägg..
Så jag struntar it!!
Återkommer med dagens Angie Obsession...
Back to organizing my walk in closet... det var ett jädra projekt ska jag lova!!

Later!

And so it goes...

133871-88

Dagens Angelina dos ;)
Är väll ingen hemlighet direkt att jag fullkomligt avgudar den kvinnan :)
Har vart lugnt och skönt i dag, bakat scones, druckit kaffe och blitt klar med Geo arbetet.

Blir en sväng upp på stan strax.. hitta en födelsedagspresent och sedan till gården och jobba..
Vi skulle haft öppet i mogon kväll och baka pizza me ungarna men på grund av brist på personal
så strök vi det och tog en vanlig torsdags kväll ist. De ska ju ha wook kväll nästa vecka så d klarar sig nog utan pizzan ;)

Blir nog lung i kväll.. känner mig sliten..
Men risken finns ju alltid att Ulla vill umgås så vi får väll se.. e på gården till 8 iafl..
men nu blir det lite styr inna jag beger mig upp på stan.

Later

Night


133871-81




Nu blir det serier och sömn..
Varit ute en sväng på MM-baren.
Riktigt mys vare! En god öl, gott sällskap och tidig hemgång..
Perfect tonight

Night!