Brave little girl


Kan inte hålla mig, Batman passar bättre på söndag när man troligen inte är på topp.. Nu ska här skrämmas. Nu slår jag på Fritt Vilt. Jävlar vad jag kommer ångra mig...


Jag ser det snöar...


Snö ta mig tusan!
Okej, det är inte vitt på marken och det ligger inte dm med snö där utanför men snöat hare!
Drog över till Ulla i går kväll på en kopp te. Ulla satt vid symaskinen och sydde djävuls svansar till hennes och Marias halloween dräkter och jag satt på golvet med katten och det godaste kanel te ever. Ett perfekt avslut på kvällen!
Måste upp på stan en sväng och hoppas på att hitta en jacka... Skinn jackan funkar lixom inte riktigt om man inte vill frysa rumpan av sig... så jack hunt it is! Så fort jag orkar få rumpan ur soffan vill säga....

Får bli lite frukost, kaffe och One Tree Hill innan jag masar mig upp...
Kanske lite bubble shooter. Gosh va sjukt det är. Galet trist spel men ack så beroende framkallande... timmarna går fort once you get started...


So Mutch For My Happy Ending


I bland är jag så oerhört tacksam för den underbara uppfiningen som kallas TV.
I kväll är den min räddning och ett perfekt avslut på denna dåliga dag!


Låååångt där uppe...


Nu är det så nära att jag tar mitt pick och pack och flyttar nästan 300 mil norrut.
Alta... Jag är så galet sugen.
Vem får jag bo hos??


Desperata Hemmafruar


Det är så på gränsen att jag lyckats hålla mig ifrån att ladda hem kommande säsong... jag är så sugen! Men i morgon smäller det och jag klarade mig utan att tjuvkika ;)


I swear that´s true


And as you move on,
remember me
Remember us
and all we used to be
I've seen you cry,
I've seen you smile
I've watched you sleeping for a while

 I'd spend a lifetime with you
I know your fears and you know mine
We've had our doubts but now we're fine
And I love you, I swear that's true
I cannot live without you




Goodbye


Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me




It´s me



Årsmodell: 1985.
Fordonsstatus: Kör hårt som f'n.
Fabrikat: Linn.
Fordonet tillverkat: I Nord Norge.
Inregistrerad: 85-10-17.
Nuvarande ägare: Till salu.
Bränsle: Lots of Love.
Längd utan stötfångare: 1,54.
Strålkastare: Blåå.

Monday Morning.


Morn!
Klockan 9 i går kväll var jag fortfarande dålig. Det är nog den mest ihålliga baksmälla jag någonsin haft. Så då kröp jag under täcket och har sovit som en prinsessa! I väntan på nå bättre och i väntan på nytt The Hills avsnitt så tänkte jag ta mig en trip down memorie lane och kolla Laguna Beach från början, som sagt, i väntan på något bättre ;)


On It Tonight


Jahapp.
Då har man blitt medlurad i kväll.
Tack för den Memmelie ;)

Sovit sjukt dåligt i natt, vem gör inte det med rinnande nästa och jävlig hosta? Men vaknade dock upp mycket kryare än i går, thank god! Nyser dock som en galning men de gör inge :) Så i kväll blir det alkohol, spel och mys hos Memmelie. Ska ta mig en liten nap nu så kanske jag är ännu piggare och kryare i kväll. Härlig lördag på er folkens!


Nu ska här grinas!


Slog över från Idol och hittade något underbart på TV.
Nu kommer jag att gråta floder resten av kvällen.
Änglarnas stad.
En utav de underbaraste filmerna ever.
Nu ska här grinas!


Jag dör


PANG sa det så blev jag plötsligt JÄTTE sjuk. Jag tror jag brutit typ alla revben tack vare hostan. Herregud, jag tror jag dör snart... yepp, jag ÄR precis som en kille när jag e sjuk... jag är ALDRIG sjuk så så fort jag blir minsta dålig DÅ är det på riktigt... hjälp...


And then you get sick


Gosh va skojj det är att vakna upp med en riktigt jävlig ocg hård hosta. Ni vet sånd där riktigt torr hosta då det känns som revbenen skall gå av varje gång. Helt jävligt..... Tack och lov är det riktigt ruggigt ute så nu nalkas d kaffe, frukost och massa film. Tänkte börja med senaste avsnitten av One Tree Hill och Gossip Girl och efter det blir det en gammal klassiker som jag inte sett på minst 10 år om inte mer, Bröderna Lejonhjärta :)


Couln´t be more far from the heart


Jeg grubler og tenker i sakte film,
 å ikke få sove er en ensom ting,
når du sover
 Når du sover er du fri,
når du sover, er du fri,


Du er så fin når du sover


Nu stänger jag av tlf, drar täcket över huvet och lyssnar på fin musik.



Never mind the crapy video.


To wear or not to wear


Mornings!
Strålande väder i Örebro :) Ska försöka ge mig ut på powerwalk men jag antar att det blir att vänta tills i kväll, då får jag kanske med mig Ulla. I eftermiddag ska det fikas och mysas med Sara :)

Jag har näst intill sytt fast mina strumpbyxor och leggins på benen. Jag har gjort några tappra försök till att få på mig jeans men icke. Jag har dem på i 10 min sen åker dem av och strumpbyxorna på. Jag förstår inte grejjen. Nog för att det är galet skönt men jag har ju galet sköna jeans också? Sommaren i Oslo bodde jag praktiskt taget i jeans. Baggy. Antingen mina Diesel baggy av den lite figursydda modellen eller mina Levis Engeneered av den galet slappa modellen. Baggy jeansen är ju minst lika sköna som strumpbyxorna. Men de ligger i garderoben orörda sedan länge... Snart kommer det vara alldeled för kallt för att konstant bo i strumpbyxorna så jag får försöka vänja mig av det ;)


Låt den rätte komma in


Jag är sååå sugen på att se denna film, kanske går på premiären?
Jag har nog inte hört talas om denna bok men filmen kommer ju snart.
Nån som läst? Bra??


Singel och sökande??


haha. Dessa grabbar gjorde min dag nyss.
Dessa Örebro grabbar är så galet  kul.
Lyssna på texten och får ett gott skratt, underbart!



Heavy thoughts tonight



Kick start my heart and Rock my soul


Dessa underbara härliga män....


Morning.

God morgon!!
Första koppen kaffe avverkad och andra på G. Grått och trist även i dag så det får nog bli lite film. Är inte helt 100 i halsen heller. Blir nog förkylning strax!





















Who Killed Tupac?!


Det där med att sjunga fel text kan i bland vara ganska kul...
Maria tillexenpel sjöng på fullaste allvar för många år sedan , "kn*llar vi runt bland mjuka kuddar" istället för rullar vi runt bland mjuka kuddar ur Freestyle´s (tror de var dem) låt, Fantasi. Galet skojj.
Men den roligaste "felsjungningen" var nog Malin som berättade på en förfest. Det var en tjej som på fullaste allvar trodde de i låten I love Rock ´n Roll sjöng;

"I love Rock ´n roll, put another bullet in Tupac baby"

Det var nog det roligaste i låt väg jag någonsin hört!


And Then I Go And Spoil It All By Saying Something Stupid Like I Love You


Jag vill upp till Alta.
NU.




In Every Hero There Could Be A Villian


Nu ska jag krypa under täcket med kaffe och Heroes.
Det är grått och trist ute så detta görs med gott samvete!


And then she has to put som clotes on.


Jag skulle ju ligga hela dagen. Hela dagen. Men icke.
Vill ju kunna använda min födelsedagspresent, min fina fina klocka. För att använda den måste jag upp på stan och förminska länken så klart. (Det enda som sitter på mina galet små handleder är armbanden jag köpt i Thailand. Thailändarna är ju inte kända för att vara spec stora) Så nu har jag lurat med min syster upp.


Min fina klocka.



And then it was saturday


Herremin vilken härlig kväll jag fick :)
Tusen obeskrivligt mycket tack till Sara Ulla Maria Danne och P.A för en härlig middag och utgång. Perfekt!
I dag kan jag inte riktigt klaga heller. Mår under omständigheterna riktigt bra :) Är lite bakfylle hungrig och TÖRSTIG, annars på topp :) Nu ska jag ta mig en kaffe och blir lite mer människa sedan kan lördagen börja ;)


Happy Birthday To Me!!!!!





Happy Birthday To Me!!

Nu går det undan.
Känns som sagt det var i går vi firade 22.
I kväll ska vi fira 23. Galet.
En av mina alldra käraste vänner uppe i Alta, Mærris, delar denna dag med mig :) Och vi får ju inte glömma både Eminem och Wyclef Jean som även de fyller i dag. Men det är inte lika viktigt ;) Sms:en rullar in och det är alltid lika trevligt :) Mærris och jag grattade varandra strax efter 12 slaget i natt. I kväll blir det alltså middag med väldens finaste på coco Thai och efter det utgång. Önskar dock att några av min fina uppe i Alta kunde vara här nere. Dem e med mig i tankarna iafl :)

Så nu blir det en kopp kaffe till innan jag måste in i duchen och upp en sväng på stan. :)




Sail away with me honey


grått och trist i dag.
Men det stoppar inte powerwalk!!!
Ulla och jag skulle ut i går men vi hamnade hemma hos Adde och lyssnade på musik nån timme, så mycket för den walken. Därför får vi gå dubbelt så länge i dag ;) I morgon blir jag 23. Galet. Jag tyckte jag fyllde 22 i går ungefär. Vi kör en favorit i repsris från förra året och börjar firandet med middag på Coco Thai. Efter det blir det förhoppningsvis lite ugång ;) Har precis bokat bort så det är klappat och klart!
Nu tänkte jag ta mig en omgång med ab slidern. Kan ju intala mig det i alla fall ;)



Thanks for making me a fighter


Vissa dagar är man starkare.
Vissa dagar förstår man att man har underbara människor som finns hela tiden. I dag var en sådan dag. En härlig fika på Java med Sara Ulla och Emelie, en sväng hem för middag och en timmes powerwalk med Ulla på det och dagen är gjort.
Ulla och jag är så kloka ihop att det är galet, vad vi funidlerar spekulerar och kommer fram till, så mycket klokt :)

Jag säger det för sällan, om ens överhuvudtaget.
Tack. Ni är helt otroligt fantastiska hela högen och jag är så lycklig som har er! Ni är mer speciella än vad ord kan beskriva och jag älskar er så det gör ont. Jag hoppas att ni vet det :)




Once upon a time


*
Was me


Vad är klockan??


Om ni ser min klocka där under min profilbild så ser ni att den går en timme efter helt plötsligt... Gick in på klocklink (där jag fått klockan) för att göra om hela klockan, tänkte de blitt nå fel med tidsinställningen, men icke. Tänkte då att kanske jag missat att det ska ställas om till vintertid?? Men icke. Det är inte förens 26:e vi ska göra d.... Hur som så tror jag att sidan jag fått klockan ifrån tror att det är vintertid så det får bara vara. Så den 26:e kommer förhoppningsvis klockan gå rätt igen ;)




But I'm no wiser than the fool I was before.


Morning.
Blev en riktigt härlig movie date i går. Mötte upp Ulla, handla kebab och hem till henne. Vi (läs jag) hade så dålig fantasi i går så jag tog med mig Pirates 2, Ulla hade ju inte sett den. Men efter att vi slukat i oss maten så blev jag sugen på att se Mirrors, nu när jag endå hade en date lixom ;) Så vi promenerade hem till mig och hämtade den och tillbaka till ulla. Stackarn var så sliten efter en hård helg på kryssning ;) så hon halv sov genom filmen :p

I vanlig ordning har jag fått i mig en kopp kaffe och tänkte börja dra över allt skit från datorn till en extern hårdisk, måste formatera IGEN. vet inte vad jag hålls med!


Change of plans


Blev inge Batman. Fick hem den i nå konstigt never before seen format?
Och inte ska jag vara hemma heller. För vem kan motstå ett sms som detta;
"Hej vännen... Tv o te hemma hos mig i kväll? Saknar dig ;) puss"
Nej inte kan jag motstå det iafl. Blir att åka hem till Ulla strax.


Another movie


Blev inge Mirrors igår.
Jag var för chiken...
Satt uppe till ganska sent så jag tog förnuftet till fånga och sparar skräckisen till en move date ist.
I kväll blir det förhoppningsvis nya Batman. Ville så gärna se den på bio men jag hann aldrig och nu gåren inte länge.
Men med popcorn, tända ljus och PepsiMax så ska det duga att se emsan hemma endå ;)

Jag förstår inte vad meningen med att höra av sig är om man endå försvinner?
What´s the point lixom?

Var en riktigt riktigt dålig dag i går.
Och från ingenstans, just i går så fick jag kontakt och det gjorde hela min kväll.
Om en människa 300 mil från mig kan se vad som pågår och ställa upp så varför inte dem som bor meter och kilometer ifrån mig? Jaja. Det är igentligen strunt samma för min del. Det stöd jag fick i går dög gott och väl.. och faktiskt det enda jag ville ha. Människan vet nog inte ens om vad den gjorde för mig. Men den gjordet :)

Ponteless.


Movie Late Night


Jag ska göra något dumt nu.
Nog för att jag sedan barnsben älskat skräckfilm och sett de ensam utan problem.
Men jag tänkte ge mig på filmen Mirrors såhär helt ensam kl strax innan midnatt...
Jag såg dock precis trailern och aj... bara den gjorde att jag nästan sprang in till mamma..
Me nu har jag gett mig fan på att de den så...


Usch


Herregud.
Jag är aldrig bakis.
Dagen efter när jag är "bakis" så är jag bara seg och mör i kroppen och går runt och myser hela dagen... men i dag. Shit. Nu först börjar jag bli människa, riktigt sliten dock men jag klarar att sitta upp och stå på benen utan att känna att jag måste spy. Har varit så galet dålig. Men det vare värt. En hel kväll med Daniel. Jag älskar den människan så galet mycke!!
Nu vankas det kaffe och miami ink....




To do or not to do


Jag överväger att själv klippa min lugg i dag...
Den är ju inte spec lång (dock för lång för att "framhävas"), så jäkla svårt kan det väll inte vara?
Ska ju lixom inte klippa en super kort och rak lugg så....
Kanske man kan googla tips på hur man gör??
Vänta tills senare, om jag jort det, vilket gnäll det kommer bli för jag ser fördjävlig ut.
Men det tar vi då!

Jag kommer garanterat se ut som Nicole när jag e färdig med saxen.
Yep Yeah.




There may come a time when I don't bother you at all


My God va trött jag e...
Masade mig upp vid halv 9.
Galet trött och utan anledning till att inte ligga kvar.
Varför? Varför ligger man då inte kvar och sover en timme til?
Men så fort kaffet blev klart gick det bättre. Min första kopp i morse var magisk.
Nog för att jag får kaffe sug och det oftast är gott med kaffe så var det inget mot i dag.,
Herre va gott det var!!!! Nu tror jag jag ska ta en dusch... känns som det behövs ;)


Chris Cornell.
Will u marry me?




Ulla vill leka med mig :)


Yepp!
Jag tror nästan jag skall försöka dra med henne på en sen powerwalk när hon behagar att komma hem från tårtätande på landet. Har vart så trött och seg i dag att jag inte vart ute, därför passar en kvällspromenad perfekt. Hoppas bara hon ockå tycker det ;)

Jag är med och tävlar om en Tritoni klocka, en rosa fin barnmodell. Perfet :)
Det är världens rosaste och snyggaste mamma i Oslo som bidrar med denna tävling;
PrinsessansDagbok

Later.




Not so bad


Gick någorlunda bra at the dentist.
Det var visst tandhyginisten jag hade tid hos.
Tog bilder och allt som hör till.
Sen kom det. Ett litet hål i en visdomstand. Yep yeah
Han menade att det antagligen skulle räcka med att
laga tanden då den inte är helt uppe än.
Men min tandläkare är en hård och bestämd tysk och jag kan lova att när jag kommer till honnom så duger det inte med att bara laga, han kommer vilja operera ut den. ICKE säger jag. Det gör jag inte fören jag är så hemskt illa tvungen! Sådeså!

Nu nalkas det kaffe.
Är Ulla sugen och hoppas snart jag får ett sms om att hon inte är upptagen.
Later.



Dentist


Jag ska till tandläkaren.. usch.
Men jag fick pepp genom sms;

"Aj tandläkaren! lycka till sötis ;) Visa att du är världens bästa Linn :)"





The Most Beautiful In The World


Avslutar denna kväll med min Angie Obsession.
Jag finner alltså inga ord för denna kvinna.

Nu blir det strax poppcorn och Grey´s.
Night.


And just when everything seems to fall apart


Så får man goda nyheter.
Min underbara vänn och föredetta oslo sambo, Daniel kommer hem i helgen :)
Som jag längtar!!! Det får bli massa öl och massa catching up hela fredags kvällen.
Daniel är min mannliga verision av Sara. Dessa två människor är ett stycke av varje kön de underbarste människor jag vet.


I´ve got no truble with what you say, I don´t even think you´re wrong


Nu så.
Scones i ugnen
Kaffet klart
A walk to remember i DVD´n.

Dessutom har jag precis i brevlådan fått 100 st bilder som jag framkallat :)


Og det vi drømte om, det er det som skulle til


Morning!!!
Ingen god morgon för mig inte. Vaknade med halsont. Var väll bara en tidsfråga, alla är ju sjuka.
Inte nog med det utan jag är jätte trött, det är jätte kallt ute och ska jag äta frukost är jag tvungen att gå ner till affären, finns inge smör hemma... jag som ville ha scones!!! Men nu har jag ju fått klaga av mig lite så det är väll bara att göra d bästa av situationen. Jag får springa ner nu på en gång innan jag ångrar mig! Sen blir det scones, a walk to remember, kaffe och massa varma kläder!!


Nobody Told Me!!


Och varför är det ingen som berättar för mig om att det uppenbarligen är någon slags "paus" i det stooora landet
(var det USA de hette??) Här sitter man och ska ladda hem (jag vet att jag är serie nörd) One Tree Hill och Gossip Girl och vad visar det sig? Jo i det stoooora landet har man bestämt sig för en paus och det visas inga nya avsnitt denna vecka. Kommer nästa vecka. fuck.

Dessutom är det i Sverige säsongspremiärer för , Ugly Betty, Desperate Housevifes och CSI.
Men Norge e så jäkla snabba så när jag bodde i Oslo visades den säsongen av alla ovan nämda serier som visas här nu.
Nej men det är jätte kul att de allt igen. verkligen.

Herrgud, jag är pinsam!


By The Way....




Herregud. Hon är hysteriskt kul!!!



Done and Done


Nu har jag averkat 1st The Hills och 2 st Dexter.
Nu är klockan så passa mycket att jag struntar i film, kan jag ta i morgon ist.
Middag blir det nog om inte allt för länge så jag väntar med min powerwalk tills efter.
Tänkte jag skulle försöka få med mig Ulla ut. Hoppas!!!

En efterlysning till Memmelie också.
Din hårt arbetande kvinna, kan du ta dig tid att läsa? ;)
Dina vantar är klara, och sååå fina :)
Men eftersom du jobbar som en tok och inte behagar svara när jag ringer så får du
jaga mig för att få dem ;)


När man inte kan hålla sig


Fan.
Jag skulle ju inte se The Hills nu.
Det bästa som finns är ju när man har en hel söndag att glo på sånt.
Men kan jag hålla mig? No.
Nu ska jag kolla på gårdagens nya avsnitt.
Får trösta mig med att i dag kommer nya avsnitt av;
Gossip Girl
One Tree Hill
Heroes

Dessutom har jag inte sett den nya säsongen av Dexter heller. Så jag kan nog se The Hills nu endå.
Jag nörd?? Nej nej nej!





Sånne som oss, vi har bruk for en kjærste


God morgon sunshines!!!
Fy va dåligt det varit med uppdatering, men jag har inte haft någon lust och då blir det ganska svårt att få ihop ett inlägg.
Men jag ska nog komma igen. Spec i dag när jag vet att min stackars fina Sara ligger hemma sjuk. Nåt kul ska du väll få va ;) Kaffet är precis klart, jag ska ta en duch och bränna ut en film. Grått och trist ute så då kan man få ligga och dega med film hela dagen. Blir antingen A walk to remember eller The Notebook.

Innan jag hoppar i duchen ska ni få lyssna på nå fint och norskt.
Läs texten till sången så blir den så mycket finare :)
God morgon!



Kom nå og sett deg Eller kom og legg deg
Kom la meg få føle deg igjen
Kom nå og hold meg Bare hold litt rundt meg
Kan vi si vi starter herfra, min venn

Vi har vært ute i universet Som to satelitter på hver vår vei
Men heldigvis så har vi landa Og du rett i nærheten av meg

Sånne som oss, vi har bruk for en kjærste
Og den kjærsten har jeg tenkt sku være deg

Så sett deg ned, det er jo rett før vi er der
 Som to stifinnere på rett vei

Ja, vi har jo hverandre Det er ingen andre
Og det vi drømte om, det er det som skulle til
 Det er ingen som diskuterer Ingen som utleverer
Hverandre, og aller minst seg sjøl

Vi er erfaringene rikere
Og gjelda er sanert for en stund
Men likegyldig hva jeg sier
Så er det bare ord som kommer ut av min munn

Sånne som oss, vi har bruk for en kjærste
Og den kjærsten har jeg tenkt sku være deg

Så sett deg ned, det er jo rett før vi er der
Som to stifinnere på rett vei

Vi er erfaringene rikere Og gjelda er sanert for en stund

Sånne som oss, vi har bruk for en kjærste
Og den kjærsten har jeg tenkt sku være deg

Så sett deg ned, er jo rett før vi er der
Som to stifinnere på rett vei
Vi har bruk for en kjærste
Og den kjærsten har jeg tenkt sku være deg

Sett deg ned, er jo rett før vi er der
Som to stifinnere på rett vei



Morning glory


Nyduschad, nyvättat håt, Kaffe, The Hills Maraton.
Perfect morning!!!
Har sovit så galet bra och länge i natt. I går kväll käka vi kina och glodde på Idol hos Sara, perfekt.
I kväll blir det Bio mys och lugnt. Första helgen på alldeles för länge som det inte blir utgång.
Nu ska jag återgå till kaffet och The hills.


Precis som musik kan få mig att känna så är det även med dans.
Kolla dessa. Helt galet. Kan inte beskriva kännslan jag får av att se detta.
Eller vad säger du Sara?




Power


Fy fanken va duktig jag är!
3 dagar i rad nu har jag vart ute på powerwalk.
Kan tyckas väldigt lätt och lite för er vanliga människor. Men jag är ingen vanlig människa. Jag är lat och saknar fullkomligt självdiciplin när det gäller träning. Men nu har ja då 3 dagar i rad lyckas lyfta min lata rumpa up ur soffan och ut. Bra Linn, BRA!

Nu ska jag slå på lite kaffe och röjja lite innan jag tar ett långt och välförtjänt bad. I kväll väntas Idol hemma hos Sara och kanske till och med lite vin? Det visar sig senare.

Skunk Anansie - Twisted
Denna låt spelade vi när vi var i final i Talangen för
många år sedan. Galet vad vi rockade ;)





Inget smärtar en hjärtlös man


Säg vad en man utan hjärta inte kan....

En låt som jag lyssnade konstant på för länge sedan kom plötsligt i tankarna. Lisa Ekdahl - du sålde våra hjärtan. Den är helt fantastisk!! Dock finns enbart en dålig live inspelning och en egen gjort musikvideo till en pojkvän upplagt på youtube så det blir inget musik klipp tyvärr. Men texten är underbar bara den i sig. Fantastisk.

Du sålde mitt hjärta, på realisation
Och du sålde min stolthet, på närmaste auktion
Du sålde min värdighet och min innersta hemlighet
Av allt det jag gav har du ingenting kvar Jag ger vad jag har
Men du ger ingenting tillbaks

Jag lämnar dig här Jag måste gå nu
Ja, jag lämnar dig här
För jag vill aldrig, aldrig, aldrig bli som du

För du sålde ditt hjärta, du sålde din själ
Så inte känner du smärta, när jag tar mitt farväl
Inget smärtar en hjärtlös man, säg vad en man utan hjärta inte kan
Av allt det jag gav har du ingenting kvar
Jag ger vad jag har Men du ger ingenting tillbaks

Du sålde mitt hjärta, och allt som var vårt
Jag undrar än hur du kunde, du sa det var inte svårt
Nej, inget smärtar en hjärtlös man, säg vad en man utan hjärta inte kan
Av allt det jag gav har du ingenting kvar
Jag ger vad jag har Men du ger ingenting tillbaks





Junkie


Nu har jag nog nått en gräns med kaffet.
Klockan är 11.40 och jag har redan hällt i mig snart 4 koppar.
Det är inte ok. Det är framför allt inte bra!

I väntan på att mina naglar ska torka sitter jag och glor på gammla The Hills avsnitt och snart blir det powerwalk med Ulla.
I kväll blir det shopping ute på Marieberg, de har nå jippo mellan 20 och 22. Farligt för min icke existerande ekonomi men det är värt d ;) Åter till The Hills.
Later.


Kaffe!!!


Kaffe kaffe kaffe!
Tror jag körde lite fel med abslidern i går..
Har galen värk i axlar och nacke... hmmm..
Nu blir det kaffe, sen kan jag vakna till liv.
God morgon.





Wanted


Jag såg, eller försökte se Wanted.
I kalmar med ett gäng grabbar.
Dock var det en riktigt sliten och trött Linn
som låg lite för skönt i soffan så trots att Angelina var med så lyckades jag inte hålla mig vaken.
Men jag såg början, något mitt i, och lite utanv slutet. Av det jag såg och efter grabbarnas reaktion så ska det vara en sju tusans bra och cool film. Så jag får göra ett nytt försök. Denna gång inte fullt så trött och sliten ;)
Kolla bara trailern!
Nu blir det ett bad.





Duktig Kicka!


Yepp Yeah.
I dag fick jag arslet ur soffan ut på en power walk.
Viktigt att tilläga är vädret. grått och regn!
Hur jag en dag med väder som detta lyckades komma mig ut är ett under.
Hur som så var det galet skönt, gick bara en halvtimma men endock.
När jag kom hem rotade jag fram en dammig Abslider som varit alldeles
för lite använd. Körde 5 min och ja. Träningsvärk till tusen.
Om jag nu inte pallar 30 min promenad (minst) och 5 ynka min med Abslidern
då ger jag upp på allt vad självdiciplin heter och utnämner mig själv till Latast i stan.
När jag väl kommit igång med detta ska jag även ta tag i rökningen. Detta håller inte längre.
Är jag riktigt duktig i morgon blir det inte bara powerwalk utan också Skivstångs (nånting) med Sara.
Bra där!
Nu ska jag ta min kopp kaffe och se senaste The Hills.
Later.





Rubrik


God Morgon :)
Tänkte jag skulle tjata lite musik igen.
Jag är verkligen en all ätare.
Min playlist kan se ut som så,
slipknot följt av backstreetboys följt av Metallica följt av Molly Sanden.
Nu var väll både backstreet boys och Molly en överdrift.
Det var för att visa den otroliga variationen av vad jag kan lyssna på.
Nu är det rocken som ligger mig närmast hjärtat men beroende på humör
så lyssnar jag på det mesta. Hur som,
Jag fastnade ganska fort för Rihanna´s - Take a Bow.
Det är nånting med den låten alltså, jag kan inte sätta fingret på det men när
jag ser videon så blir det bara bättre. Nog för att hon är galet snygg, men det är hon ju alltid. Men det är något med hennes attityd, hennes kännsla och hennes utryck i den videon som är helt underbart!

Detta är en liten del av vad hon fömedlar i videon