Just nu..


Just nu i köket.
Jag är EXPERT på korvstroganoff....att det även är bland det enda jag faktiskt kan laga ordentligen behövs egentligen inte nämnas. Till och med mina klasskamrater påpekar och undrar under luncherna om jag aldrig äter annat ;)

Min korvstroganoff består av;

- lök
- falukorv
- matlagningsgrädde
- peppar
- ketchup
- chilisås
- creme fraiche, paprika-chili

FANTASTISK!


Du som tror på karma och kallar dig lärd, borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd.


Dagens låt.
Power i texten och ett sjukhelskottas budskap!
Jag är så jävla stark.


Sara Löfgrren - Starkare


Friday 30


Fredag ja. Jobb helg.
I går kväll samlades vi ett gäng hos Lena, vi drog in på jobbet på vägen för att köpa med lite glögg, pepparkakor och julmust. När vi kommer innanför dörren hos Lena luktar det bak och julmusik är på i bakgrunden. Tidigt, jag vet men tusan så härligt!!! Så vi satt ett gäng tjejer, drack glögg, åt pepparkakor, kladdkaka, lussekatter och snackade en massa skit. Härligt!

I morse ringde klockan tidigt, jag hade tänkt ta en powerwalk men snoozade lite länge. Vaknar till av ett litet sms och tog mig i kragen och gick upp. En powerwalk till coop gjorde susen!! så nu ska jag läsa lite psykologi innan det blir dusch och middag. Kl 16 skall jag infinna mig på jobbet. yey... hmmm


Beauty And The Beast


Nostalgi till tusen.
Precis fått hem Skönheten och odjuret.
Förutom Lilla sjöjungfrun som alltid varit nr 1 så är skönheten och odjuret min favorit!

Men innan de tblir disney film tänkte jag bege mig upp på stan en sväng. Trotsa mitt självförvållande  icke välmående och tänker att lite frisk luft bode göra susen? I kväll ska tjejerna på jobbet samlas hemma hos Lena för lite kvalitets tid. Det gillas.


Thursday 29



God morgon
eller ja, inte riktigt morgon, har vart uppe en bra stund nu.
Måste påpeka att ni är dåliga med komentarerna. jag trodde vi hadde en deal??
Hur som. I går blev jag bjuden på middag och vin av min fina Ulla. Det var fruktansvärt trevligt!
Efter en god middag, massa skitsnack och fnitter begav vi oss, jag, Ullis, Frida och Jos till Ritz. De hade premiär för student onsdagar och ja.... medelåldern var väll 18 så jag trivdes inte! Härligt sällskap dock, men jag gick hem ganska så snart.

Svin hungrig
(i vanlig ordning efter krogen) så var jag fruktansvärt sugen på en kebabrulle. Toppen tänkte jag. Jo, enda tills jag märkte, eller snarare insåg, att det var onsdag och ingen pizza i närheten var öppen. Där kom nästan tårarna!! Så jag satte rumpan på cykeln och begav mig till max! Höll på att förfrysa men det vare värt när jag kom hem!

I dag mår jag som jag förtjänar och ligger nerbäddad under filten i soffan och tänker så ligga hela dagen. (jag blir gråtfärdig av tanken på att jag måste ut och handla mat nån gång). Försöker även läsa lite psykologi men det är tungt av någon konstig anledning i dag.... hmm...

Kaffe & Utvecklingspsykologi.




meeeeen


Ja men va kul att jag ska in på internetbanken och fixa, sätter på dosan och den säger "byt batteri".
Ännu roligare är att dosan till min norska nordea bank är precis likadan så jag kan ta batteriet därifrån. Men hittar jag den dosan? neeeej!



If Holding Hands Is To Descrete, Lets Make Out In The Middle Of the Street.


God morgon!
Nu är det massa utvecklingspsykologi läsande som gäller men jag startar dagen med ett nytt tillskott till spellistan. Helt fantastisk!!!

Erik Hassle - Isn´t It Obvious

 


Night



Efter en sen kväll på jobbet är det ganska skönt att komma hem till TV och denna hysteriskt roliga kvinna;

 

 



Deal?


Okej nu gör vi såhär.
Jag börjar blogga och ni komenterar? Okej?
Ska försöka skriva en rad eller två mer än en gång varanan månad ;)

Nu har jag "höstlov". Det är lov men vi har många gaaalet långa kapitell attt läsa i Utvecklingspsykologi så lite (läs mycket) plugg blire väll endå. Lov från jobbet har jag inte heller. Kär i kväll sen är det min jobbhelg. Vilket dom lagt jävligt dåligt för mig. De har förstört hela hela helgen. Jag kör till halv 10 fredag, lördag och börjar kl 10 på sändagen. Så ingen helg för mig när det e jobb helg!

I dag har jag satt igång ett omöjligt project. Spontan köpte tapeter i går som skall upp i sovrumet. Men det var en sjuuuk jävlig mönsterpassning så vi vågade oss inte på att starta så jag fick skamset fråga Daniel om hjälp igen. Hur som så började jag i dag att slipa lite, tänkte Daniel skulle behöva göra så lite som möjligt, men aj va träligt det var! har slipat halva rumet och resten får tas i morgon. Lite småhål som skall spacklas också men det kan ju inte va så svårt? Jaja. Nu ska jag läsa en sida eller två om utvecklignspsykologi innan jobbet.

Såhär ska det se ut i sovrumet;


Tänkte även i sann blogg anda köra dagens outfit;


Byxor;
Blåkläder
T-shirt; Nån gamal från Gina
Accessoar; Sandpapper lånat av mamma
Naglar; H&M, sophisticaded Susanna.

Sveriges nya modebloggerska!!!


Hej hej hallå.


Hur mås det ute i stugorna?? var ett tag sen va...
i min lilla lya (äntligen min alldeles egna lya) står det bra till.
Fullt ös i skolan och aj så underbart det är. Jag har svårt att hitta ord som är tillräckligt bra för att beskriva både utbildningen och klassen. Det är helt fantastiskt och om 2 år kommer det 25 nya fantastiska Humanistiska Behandlings Pedagoger! Just nu håller vi på med  Häkte, Anstalt, Frivård som innebär en massa studiebesök, toppen! Att man kan tycka om en hel klass på 25 pers är inte vanligt och jag vågar nog tala för hela klassen när jag säger att vi alla tycker om varandra! Sen har man ju så klart som alltid kommit en del närmare än andra men ja, toppen fina människor är det!

Ladies Night i går kväll. fantastiskt.
Jag önskar att jag kunde beskriva kännslan av live musik för min del men det går inte.
Det känns så innerligt i hela kroppen och ja, fantastiskt räcker inte.

I dag spenderas förmiddagen hos mamma.
Världens finaste syster fyller 15 i dag så det nalkas tacos och tårta!
Har även vart ute på Maieberg i dag för cykel shopping. Min cykel blev för någon dag sedan stulen (jag nämnder inte att ja glömt låsa dn och nyckeln satt i) och lat som jag är tänker jag inte gå fram och till baka mellan skolan hem och jobb. Hittade den perfekta cykeln men det sved. Mycket fattigare och jag hade hellre lagt pengarna på en liten platt tv till sovrumet men men... Jag har en rosa cykel!!!!!

Kvällens planer är för min del oklara. Fotbollen är ett måste dock. Hade tänkt höra av mig till bror och höra om han inte kunde dra ihop ett gäng för lite poker spelande men just nu börjar jag bli lite sugen på att hänga på tjejerna till strömpis... få se senare vart det styr.

Min nya rosa cykel.