Upptaken.....



Jag har faktiskt inte tid med er.
Jag har ett gigantiskt läs project igång. I går sträckläste jag andra boken om Edward & Bella, När jag hör din röst.  I dag har jag vart uppe och köpt tredje boken. Jag har skrattat, varit förbannad och inte minst gråtit som ett litet barn, av lycka och av smärtsam sorg. Herreminje. Det är läskigt att en text, ord, kan vara så påtagliga. Hur som så kan jag inte sluta och det är vad jag tänker ägna resten av söndagen åt. Inte åt er.



Thank u for the music


Nu är det dags att tänka på refrängen
En helt underbar fredagskväll avslutad. Det blev god mat, gott sällskap och Idol hos Maria. Dessutom var det skönt att få vara sådär ca 10 år igen, eller vad säger ni tjejer? Video bevis finns och kan mycket väl hamna på bloggen ;)
I morgon är en annan dag och jag smider.... ett herrans liv!

Nu ska jag göra det jag längtat hela kvällen efter, läsa. Efter att ha sett Twilight i tisdags köpte jag boken som jag sträckläst,  i dag inhandlades den andra delen av 3 och jag kan inte vänta! Så nu blire sängen!
Night.


Good News, Bad News....


Morgonen startade med Good News.
jag vaknar upp till ett sms som lyder; "Jag kommer hem i kväll :) Bara så du vet..."
Daniel kommer alltså från Oslot över helgen, Underbart! Detta betyder dock att jag nu får sätta mig och sticka klart vantarna i ilande fart (insåg i skrivande stund hur sjukt det låter att säga "jag ska sticka" herreminje)

Sedan ringde min Sara med Bad News. Planen var att vi skulle på nyårsbal på slottet. Förstå hur underbart? Men pga för lite instresse så blev det inställt. Men men... vad vore en bal på slottet? Alldeles, alldeles..... inte.

Renoveringen i köket är nu näst intill klart. Som jag har slitit! Spacklat, slipat och målat. I dag kommer tapetarna som skall upp och efter det är projectet i box!  Kvällen skall spenderas hos Maria. Det blir Idol och kina mat, härlig fredag!

Men vet ni vad? Nu måste jag ta tag i vantarna. Så de närmaste timmarna är det jag som ligger i sängen och stickar. Daniel, du är värd det ;)



Jag ser det snöar!!!


Yepp yeah.
Nu äre vinter för fulla muggar, snöar som tusan där ute. Själv ska jag precis ta en kaffe paus i mitt målande. Målade köket i går em och nu i morse starta jag andra draget, sen äre klart! Jag ångrar nog lite på att jag inte gick nå måleri på gymnasiet för satan så skojj det är! Tänkte bara svänga in här en snabbis för jag har igentligen inte tid, ska måla klart väggarna och sedan krypa på golvet och måla lister. Men först Kaffe.
God morgon!




I Don´t Know If I Can Yell Any Louder


I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces

 And my heart is
 Broken




Chick Flick


Förändringar.
Min mamma är och har alltid varit manisk med att förändra saker så ofta som det bara går. Förr så handlade det mest om att möblera om ett rum sådär ca 5 gånger per år. När vi var mycket yngre, 5 små barn med varsitt rum på övervåningen. Ja då kunde hon självmant bara för att, byta rum åt oss. Vi hoppade in och ut mellan dessa sovrum flera gånger per år. Men det var skojj. På senaste år har vi blitt så pass gammla allihop att hon inte kan göra något med rummen. Kök och vardagsrum har hon till förfogande och det möbleras fram och tillbaka hej villt.

Men nu har hon, de 5 år vi bott här, fårr nojja på tapeter. Så på 5 år tror jag vi haft minst 4 olika tapeter i köket tex. Nästan en gång om året ska hon tapetsera om. Nu är det ett tag sedan sist så i förrgår kväll, ganska sent så får hon för sig från ingenstans, utan spackel, utan färg och ingen aning  om vad hon vill ha för tapet så börjar hon riva det gammla. Så nu har jag rivit ner tapeterna i köket, i går kom hon hem med spackel så i dag ska spacklet slipas och i morgon kan vi börja måla. en vägg skall tapetseras och hon har ingen aning om vad hon tänkt där. Men spontant och oplanerat brukar väll bli ganska bra? Hon är inte riktigt klok hon.....

Chick Flick.
Då det bara är ren skit på tv just nu gick jag igenom filmerna. Såhär mitt på dagen är jag inte så sugen på nå seriöst så en chick flick a la John Tucker Must Die passar perfekt! Efter den kanske det tom blir Mean Girls och efter det är jag väll hjärndöd.


You make me


You make me wanna lala....



Trött Tisdag!


Helt galet vad dåligt jag sov i natt.
La mig redan kl 9 för att se CSI, klockan var nog närmare 3 halv 4 innan jag somnade. Och då skall tilläggas att jag var galet trött från den stund jag ka huvet på kudden... Med lite för mycket tankar och realisation så spelade det ingen roll hur trött jag var. Men som tack för en natts dålig sömn så SPÖ regnar det nu! Det verkligen öser ner och det är underbart. Jag ska, trött som jag e, mysa ner mig i soffan, dricka kaffe, sticka Daniels vantar och se massa serier.


The Hills. Nu.


 

Handyman


Daniel ringde ju i fredags och uppdatera mig om läget i Oslo, alltid lika trevligt :)
Hur som så fick jag då veta att jag blitt brädad i armbands making. Fanns visst nån där som gjorde armband och sålde... så där var jag ute ur den branchen (tur jag har ett liggandes här till honnom som han inte fått än) MEN jag har inte blitt brädad i vant branchen! Därför skall jag om en stund ner och leta garn. Daniel skall få ett par mörk lila med svart mönster. Nice. Och eftersom jag blitt brädad gällande armband så ska jag vara extra noga me dessa vantar så jag får behålla en titel iafl ;) Så Daniel, världens bästa du, nästa gång du kommer hem så har du ett par riktigt nice vantar att hämta :)
Har fått med mig Ulla så fort hon e klar med lite plugg beger vi oss ut i kylan på garn jakt!

Så här mycket tycker jag om min Ulla :)



NOTE:
Gällande anonyma komentarer igen.
Som jag sa så är det inte svårt att spåra upp.
Har du dessutom redan lämnat spår i form av IP på min blogg tidigare
så var det bara sååååå mycket enklare att veta vem du är. Så i fortsättningen kan du namnge dig själv :)
BUSTED!



NO DOUBT



It´s gonna be a goood record!!
Yes! Nästa år ryktas det om en ny CD... No Doubt har inte släppt något på ja, det måste vara nå år sen nu? Och de är sååå efterlängtade hos mig... När vi rockade som mest i vårt band så hade vi dem varmt om hjärtat, det var ganska många av deras  låtar vi körde... Spiderwebbs, Sunday Morning, I´m Just A Girl, och ja många fler. Så jag är iafl en som e glad för att höra nå nytt :)



NOTE:
Kära ni, jag hoppas ni förstår att ni aldrig är anonyma.
IP är inge svårt att spåra så det är lika bra att köra med namn :)



Scream

God morgon Lördag!

Strålande väder där ute, dock var jag en snabbis på balkongen och höll på att blåsa över räcket. Nog för att jag är liten men come on! Jäklar va fart det var i vinden! jaja hur som ligger jag trygt i sängen och inte 6 meter ner på marken ;) Nu ska det bli en andra kopp kaffe och få lite styr på håret. Verkar även som jag blir tvungen att ringa och väcka Maria så vi kommer oss upp på stani tid :) sooo... later?


Njut till Chris Cornell  så länge..


Peek-A-Boo


Denna fredagskväll har den senaste stunden spenderats med lite peek a boo lek med mig själv, (berättade jag precis det där??), framför min webbcam.... jaja i bland gör man även sådant en fredagskväll. Och då Mara har hela lördagskvällen härligt inplanerat för oss i morgon så tänkte jag denna kväll skulle spenderas i sängen med lapen och massa tv. Kanske en kebabrulle lagom till Idol också.. jag kom precis ¨på att jag druckit säkert 6 koppar kaffe i dag men inte ätit någonting överhuvud taget... så en kebabrulle skulle nog sitta fint. Det blir alltså lugn i kväll så det kan bli allt annat än lugnt i morgon, för då jävlar. Nu e jag trött på skiten så i morgon kör vi fullt ut!

Peek-A-Boo



God morgon Torsdag!


Nu har jag scones i ugnen, ny bryggt kaffe och 911 Mysteries i dvd´n.
Jag älskar konspirations teorier, även om man tror på det eller inte så är det så galet intressant.
Så nu blir det nybakad frukost och dokumentär.





Safe


I'm safe up high,
Nothing can touch me

But I, I am falling
And if I let myself go, I'm the only one to blame






Note..

Dagens första kopp kaffe är priceless


























And then a good morning!


Trevlans i går kväll!
Pitchers med Ulla, Stina och Evve. Blev 2 lugna öl och en tidig hemgång.
I morse vaknade jag utvilad och det har sällan varit såååå skönt att ligga under täcket, underbart! Så nu ligger jag fortfarande här, under täcket och fortfarande inne i mitt One Tree Hill maraton. Blir att ligga en bra stund till sen blir det dusch och kaffe. God Morgon!


Tog en bild på mig själv i morse.. nyvaken och jävlig men visst fan e jag snygg??
;)

Not So Good Morning


Neeeeje!
Vaknar upp med en ond hals... fan fan fan!!!!! Dock känns det som en sån där ond hals man har bara på morgonen och under dagen blir det lite bättre? Hur som så ska jag gå påbylsad till max både inne och ute... jag vill inte blir sjuk igen! Nu blir det ännu en kopp kaffe och så ska jag rocka loss medans jag städar... fun huh?


My Favourite Family


Härlig underhållning i form av Simpsons är vad jag syselsätter mig med just nu.
Bestämde mig för ett par timmar sedan (då mina cigaretter var slut) att sluta röka. Det höll ju som vanligt i några timmar innan jag så idiotiskt trippade ner till kiosken och handlade ett nytt paket. Fan då. Men det känndes bättre, annorlunda och lättare denna gång (typ 3455655453 gången) så jag tar helgen för att förbereda mig och förhoppningsvis har jag självdiciplinen och motivationen på topp på måndag. Jag menar, hur svårt kan det vara?

Back to my favourite Family


I don't wanna be the girl who laughs the loudest


Music in my ears


And then she does the maraton


I total brist på vettigare att göra så tänkte jag nu köra One Tree Hill maraton.
Första säsongen, avsnitt 1 starting now. Jag har alla säsonger på DVD Box så detta kan bli en riktig långkörare.
Steffen, kommer du?? ;)


I've got a brand new attitude, and I'm gonna wear it tonight




Nu är det tamigtusan vinter...
sviiiin kallt ute!
Därför blir det ingen power walk just nu, får bli senare.
Nu ska jag dra ihop en playlist och dunka högt medans jag röjjer.
Sen blir det dusch och sen frukost.
God morgon torsdag!



Dancing Queen


Sara fick med mig över gatan ner till Friskis&Svettis.
Det blev ett danspass
Fy gatan så skojj och fy gatan så hårt!! jag har aldrig svettats så i hela mitt liv. Nu ska jag lägga mig och dö en smula... Efter Ugly Betty och Desperata så klart. God natt!


P!NK


Dålig uppdatering, jag vet.
Men i bland förtjänar ni inte mer...
Ni är alldeles för många som läser och för få som komenterar!

Har precis suttit och lyssnat igenom Pink´s nya cd och ja, hon levererar som aldrig förr! Skivan helt utan undantag är fantastisk! Lika hård, lika underbara texter och härlig musik som alltid. Perfekt cd till powerwalk, ( - de lugna låtarna) så nu beger jag mig ut med dessa underbata toner i öronen!
Later.