Saturday Night Fever




I kväll ska vi fira världens finaste Memmelie :) Ska hem till henne runt 7 och så får vi se vart kvällen slutar ;) Trevligt skall det i alla fall bli! Utan Sara dock fick jag höra. Min underbara vän har denna helg flyttat ut på landet, i ett alldeles eget riktigt hus så hon har nog att stå i skulle jag tro. (jag gillar inte riktigt att hon flyttat så långt i från mig), min Sara. Så nu tänkte jag ta tag i håret som aldrig blir som det ska och kanske tom hinna vila en sväng innan kvällens bravader.
Vad ska ni hitta på?



Poker Face



Jag är så jäkla grym på Texas Hold´em (intalar jag mig själv iafl;) men jag får ju aldrig spela! Här sitter jag med ett fancy poker sett till ingen nytta! Skärpning tjejer! ;) Och i dag är jag så sjukt sugen på att spela... jaja lika bra att ingen vill, jag är så trött att jag snart svimmar! Tror det blir en liten sväng i säng faktiskt. Kanske någon vill spela sen? ;)
 

Oh John!


Free Fallin´

John Mayer

En gudasänt singer/songwriter favorit. John Mayer´s  Your body is a wonderland är, eller snarare var, en obeskrivlig favorit men den har blitt förstörd av dåliga minnen av en karl jävel i Oslo. John Mayer i sig är dock inte förstörd och Jennifer Aniston kan skatta sig lycklig! Efter en runda på stan med lunch tänkte jag nu lägga mig till rätta i soffan med en nybryggd kopp kaffe och bok. Låt den rätte komma in eller Twilight (för andra gången), det är frågan. Vad tror ni?





Jag ser det snöar!


Men nu får det väll endå ge sig!
Nu har det varit blött och äckligt blaskigt med pluss grader i några dagar så vakna jag upp i morse (kl 8, tack Sara ;)
och det är åter igen vitt och minus grader där ute. Tröttsamt! Hur som så kommer Sara hit alldeles strax och vi ska bege oss ut. På med mössa igen med andra ord! Först; dricka upp kaffet.

Have a nice one!

Twilight obsession



Var inne på TwilightSweden och fick veta att New Moon, den andra delen i
Twilight Saga, kommer ha premiär i höst! Den 20 November är det preliminära release datumet i USA och Nordisk film försöker få samma datum i Sverige! Härliga nyheter då jag blev pissed när jag fick veta att Twilight DVD´n inte släpps i Sverige förens 29 April! Jag och Maria väntar med spänning ;)

Dakota Fanning är påtänkt en roll som Jane i New Moon.
Hur stor har hon inte blivit??






Hinder in my ears





Jag visste att jag gillade några låtar av Hinder, jag menar, Lips of an angel säger ju sitt, men oj vad jag missat! Har de senaste 2 timmarna suttit med Hinderi lurarna och är frälst. Soundet, rösten och galet bra texter. Det kallar jag musik.
Lyssna bara på Get stoned här så hör ni vad jag menar. (enda icke live verision jag hitta på youtube, bry er inte om reklamen i början)




Det sa bara pang


Så blev jag plötsligt fruktansvärt trött! Det känns som jag jobbat ett dygn i sträck och endå har jag inte gjort mer i dag än ett bankärende och en sväng förbi Ulla för att hämta lite stuff. Då vi gjorde oss helt i ordning hemma hos henne den helgen vi firade Sara så hade jag ett par påsar med diverse grejjer. Bla mina converse vilket var en lycka att få hem igen!
Ska möta upp mamma om en liten stund och sola en sväng. Då jag är så trött så lockar det faktiskt (jag hatar det annars) med en vanlig soltid på 25 min ist för 10min i turbo som vi gjort de sista gångerna....En halvtimme i värme och världens bästa musik i öronen... det låter nästan för bra....


The Never Ending Story


Den där jäkla toa pappers reklamen, ni vet när man ser en massa fötter hela tiden,har i flera veckor fått migatt vela se en film. The Never Ending Story. (Inte för att de sitter på toa utan för att låten i reklamen är ledmotivet i filmen).
Så nu ska jag baka scones och sen blir det film.

Jag fullkomligt älskade denna film när jag var liten och har säkert sett den tusentals gånger. Nu har jag inte sett den sedan jag säkert var 6-7 år och detta blir första gång jag ser den på engelska :)
Har ni sett den??


När man saknar så det gör ont!


Loggade precis in på Facebook och möttes av detta;

Astrid Isabell Uglebakken Lien
savne Linn å vil reise til Ørebro♥

Underbara rara människa!! Astrid är en utav mina massa massa kusiner där uppe i kalla nord. Som ni säkert redan fått med er så är jag född uppe i NordNorge, Alta, och flyttade dit  igen under nästan ett år när jag var 20. Har hela stora familjen där uppe och längtar ständigt dit. Och inte blir det bättre när man ser en sådan status på facebook. Astrid är dessutom mamma till två av världens finaste små flickor och den äldsta är även min underbara gudotter :) Nu ska jag köra lite övertalning och få hit henne och kanske tom flickorna :) Det gör ont av saknaden!

Jag var uppe en tur i sommras och vi hade,ehh, fest??

Sugen


Nu är jag så galet sugen på att The Hills ska dras igång igen!
The City och Bromance fungerar som substitut ett tag men jag börjar redan tröttna.
Man kanske ska dra igenom de gamla säsongerna så länge??


Happening


Här händer det grejjer hörrni!
Men inte mer än så.
Nu springer jag ner till gubben runt hörnet och handlar cigg sedan blir det en kopp kaffe!

Later.


Just Because You Feel Good



It doesn´t make you right






Sometimes you´re lucky!


Slapp bege mig ut i det fruktansvärda vädret!
Maria ringde och fråga om vi inte skulle köra ut till MarieBerg ist.
Toppen!


Saturday 24


Vi hade en härlig fredagskväll jag och Maria.
Började med en bakad potatis på Café Mera och efter det fick vi till SF.
Herreminje va folk det var! Hela Örebro nästan lär ha vart på bio!
The Curious Case Of Benjamin Button var bra! Och hur klyshigt det än låter så ajajaj, Brad har sällan vart så het.

Spotify är en härlig grejj alltså. Har hört massor om det men aldrig förstått riktigt vad det är. Hur som så är det ett prgram där du spelar musik, sök artist eller låt så är det bara att spela. Dock måste man få en invite för att kunna använda det och det är visst inte det lättaste? Men jag fick inlogg och lösen av bror så nu spelas det för fullt. Simpelt, lätt och hur bra som hellst!

I dag är jag pyssel sugen. Har stickat alldeles för mycket nu och är sugen på annat.
Tänkte trotsa vädret (blött och fruktansvärt blaskigt) och bege mig upp til Idé och Hobby.
Jag ska ge mig på armband! Typ som på bilden.


Change of Plans


Då Maria antagligen spenderar lördagen med sin andra hälft och denna helg skall vara lugn så tyckte vi att vi skulle ta och ses en sväng i kväll. Maria kom med den ultimata idén, bio. Precis vad som behövs! Så det blir en bit mat och sedan in på SF för nån timme med Brad. The Curious Case Of Benjamin Button skall ses och vem kan motstå brad i all sin glans? Inte jag då och han e precis vad jag behöver denna kväll för att skingra tankarna. Perfect!


Lugnet före stormen


Nu tänkte jag lägga mig med Låt den rätte komma in en sväng medans jag väntar på att pizzan skall komma.
Det blev visst en tung dag i dag. Jag som vaknade på rätt sida och allt! Men efter nån timmes städning, antagligen lite PMS:ande och massa skit så blev det tungt. Rotade dessutom igenom en gammal fin liten kartong låda och där låg det bla en massa fina kort. En hel drös med kort på pappa både gammla bilder och en del från begravningen. Det gjorde ju självklart allt mycket värre. I bland är det underbart härligt att bläddra bland bilderna. Men i bland, som i dag, är det inget annat än fruktansvärt tungt. Men nu, innan jag hinner beklaga mig ännu mer, så lägger jag mig till rätta med boken och inväntar pizzan, det kanske gör susen?

If I could have a lifetime wish,
a dream that would come true,
I´d pray to God with all my heart,
for yesturday and you.

A thousand words won´t bring you back,
I know because I´ve tried.
And neither will a million tears,
I know because I´ve cried.

They say that memories are golden
and well, tha´t might be true.
But I never wanted memories,
I only wanted you.





Never Again





I hope the ring you gave to her
Turns her finger green.
I hope when you´re in bed with her
You think of me
I would never wish bad things
but I don´t wish you well
Could you tell, by the flames that burned your  words
I never read your letter, ´Cause I knew what you´d say
Give me that sunday school anwer, try to make it all OK.

Does it hurt, to know I´ll never be there
Bet it sucks, to see my face everywhere
It was you
who chose to end it like you did.
I was the last to know
You knew
Exactly what you would do
and don´t say you simply lost your way
She may believe you but I never will
Never again

If she really knows the truth,
She deserves you
A trophy wife, oh, how cute
Ignorance is bliss
But when your day comes
And he´s through with you
And he´ll be through with you
You´ll die toghether, but alone
You wrote me in a letter,
You couldn´t say it  right to my face
Well, give me that sunday school answer
Repent yourself away!



När man gillar vampyrer


Ingenting kan mäta sig med Twilight böckerna, ingenting.
Men då det sägs att den svenska skräckromanen Låt den rätte komma in skall vara riktigt bra så måste jag göra ett försök.
Jag lägger Twilight åt sidan, bara en liten stund och ger mig på Låt den rätte komma in. Den var utlånad på statsbiblioteket (har ingen lust att köpa den) men min goa lilla syster lånade i dag hem den från skolan. Så i kväll blir det läsa av!!

Men först ska jag ut på garn jakt med mamma och moster. Här ska det stickas!
Är jag i år 24 år gammal eller 64???


Morning


Blaskigt och blött där ute, usch!!!!!!
Var ute på två power walks i går, det ni!! Först var jag och Ulla ute i ca en timme. Sedan fick jag och mamma för oss att vi skulle till Statsbiblioteket och leta mönster på sockor, vi har tröttnat på att sticka vantar ;) Men trots en liten omväg dit så tog det inte mer än 15 min att komma dit så det blev en liten walk. Inget mönster hitta vi heller, får ringa upp till kalla nord, Alta, och be dem skicka ner lite mönster ;)

I dag, äntligen, kom min Volume Master!!! Dock står avin på mammas namn så jag kan inte springa ner och hämta den, får vänta på henne. Men ojoj va fin jag kommer att vara nu ;)

Ett underverk från Björn Axén



Passiv


Här händer det inte mycket hörrni!!!
Men jag är tråkig, och då blir bloggen tråkig.
Helgen kan summeras i ett ord; ILLA.

Vi firade vår älskade Sara´s 25 års dag på fredagen. Massa bus. Hon skulle nämligen jobba till halv 7 på kvällen. Men Memmelie ringde jobbet under veckan och fixade så vi kunde komma och hämta henne utan hennes vetskap redan kl 4. Då körde vi hem henne, slängde in henne  i duschen och körde vidare. Efter en liten sväng på stan så styrde vi in på Face. Där hade vi en tid för Sara då hon skulle bli sminkad inför kvällen, detta var hon också helt ovetandes om :) Efter det blev det en sväng till Palette där det inhandlades Pizza och så hem till Ulla. Senare kom resten av gänget och det var en hejdundrandes fest som avslutades på Harrys. Så lyckat! Mindre lyckad var då jag.... skumpan inne på harrys slog hårt, riktigt hårt och jag spenderade hela lördagen liggandes på badrumsgolvet över toan, not nice!

I dag skall tiden spenderas i tvättstugan, inte allt för skojj! Sedan hade jag tänkt att köra igenom Twilight Saga igen. Kan inte få nog! Börjar från början med den första av fyra böcker. Jag är nog inte riktigt klok! Men nu blire ner i tvättstugan.
Have a nice one!


Jakt


Tiden går fort när man har kul.
Hunnit med ett antal avsnitt OTH nu och snart är sista boxen avklarad.
Måste få hem säsong 5 på box nu.

Tänkte bege mig på stan en snabbis med syster på jeans jakt.
Dessa är slut på hemsidan men har jag tur finns de i butik och sitter som smäck!


Long Gone


Herrejävlar vad ni saknat mig, ellerhur?????
Jag har lixom varken haft motivation eller lust att blogga överhuvudtaget men nångång måste man väll fortsätta?
Det har inte riktigt hänt nå spännande hitills heller. Det har vart lugnt. Fredagen spenderades hemma med mamma med räkor och gott framför Lets Dance, Hejja Martin  Ragnarsson!!!!! Lördagen spenderades i lugnan ro hemma tills senare  på kvällen då vi begav oss till AIF Cuppen. Jag och fotboll är väll inte världens mix match men världens finaste Sara skulle fylla hela 25 på söndagen och önskade att vi hängde med så sagt och gjort. Det var trevligare än förväntat och helt klart en lyckad kväll med hela underbara ligan. Söndag var söndag (hjärtat Sara fyllde 25 stora, GRATTIS) och i dag är det måndag... hmmm duktigt Linn!

Nu hör jag att kaffet är klart så jag tänkte bädda ner mig i soffan med OTH maraton. Lugn måndag alltså!


Charming Tuesday


Härlig tisdag.
Jag börjar så smått bli bättre :)
Men för att vara på den säkra sidan blir det lugnt och hemma i dag. Tänkte köra en tvätt och äta lite gott.
Men bäst av allt denna tisdag är endå vad jag kan se på... både One Tree Hill och Gossip Girl startade igen i går, min lycka är gjord!!! Helt underbart :) Så när jag tvättat klart, bäddat rent och kokat färskt kaffe så blir det riktigt kurerande i sängen med världens bästa TV ;) Have a nice one!


But If I Wanted Silence I Would Whisper


Underbart!


Underbart är väll det jag har att säga om kvällen! Härligt folk, härlig stämning och glada miner!
Jag hade längtat som en lite unge längtar efter jultomten till Maria skulle öppna sin present. Maria är, liksom jag, en obotlig twilight fantast och av mig Sara och Emelie fick hon den första boken i Specialutgåva, perfekt! vi hamnade som alltid, på Björnstugan och då min lillebrors komps, storebror (jag vet) satt i kassan så blev det grats inträde och glatt humör! Efterfåt bköd Maria på Pizza och jag å Tomas delade en taxi den annars 10 min långa väg från henne till mig.

Summan av kardemumman, en helt fantastsk kväll!

Galet



Trash belongs with trash det är ju tydligt bevisat iafl.

Herrejävlar.

Morning


Finns bara en sak att säga än så länge denna strålande dag;
Dagens första kopp kaffe NU!
Detta beroende skylls på flera år i café branchen men ack så härligt beroende!


E.T Phone Home


Jag mår fortfarande inte helt 100 alltså! Men efter en kebabrulle så ligger jag nu nerbäddad i sängen och har det bra. E.T på Tv gör det ännu bättre ;) Jag håller tummarna för att vädret är lika strålande i morgon, då tror jag det får bli en runda på stan bara för att. På kvällen blir det möjligtvis bio och ta det riktigt lugnt för på lördag ska vi på´t igen. Världens finaste Maria fyller nämligen 24 i morgon och det skall givetvis firas!  Så med etta blir det väll god natt och sov så gott ;)


NOTE


Jag fick se i dag att min blogg ser ut som fan i Explorer bara så ni vet.
Firefox så ser det bra ut!