När det regnar

image199

Exakt sådär grått och trist e det ute.. regnet ÖSER ner... jag blir förbannad.. är så illa tvungen att bege mig ut om en liten stund.... kommer hem som en blöt hund... JÄTTE kul.. verkligen...

När man är stressad

image198


Jag fullkomligt hatar lördagar när man inte kan ligga o dra i sängen hur länge som hellst...
Måste röjja undan lite o sätta på kaffe. Sen blir de panik shopping på stan en sväng, kanske lite solning och sedan födelsedags rajj! Som pricken över i så har jag precis kastat massa pengar åt h*lvete på äckliga räkningar.... FAN.

Later.

När man är lycklig

image196

Till att börja med ska jag säga HEJ till världens goaste Göteborgare som hittat hit.. Världens bästa Martin & Alexander. FETTOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (om man hade vart en av oss hade man tyckt fetto va kul HAHA )

Vet inte vad det är.. eller jooo jag vet nog.. men det får inte ni! Hur som hellst så är det lite lycka just nu..
Har vart ute och rännt efter jobbet i dag igen... tror det endast var i måndags som jag åkt hem efter jobbet.... men det får tiden att gå och mig ifrån att slänga mig i soffan framför Simpsons och sova... vilket i sin tur leder till att jag inte somnar förens mitt i natten som då leder till att jag morgonen efter när det e dags att stiga upp är fruktansvärt trött, jobbet blir outhärdligt.. ja ni fattar....

Kanske blir till att ta ledigt torsdag & fredag nästa vecka... får se... fick ett förslag om ett besök som jag har svårt att motstå.... Nu blir det dock ett långt och varmt bad.. because I deserve it!!

Puss på er goingar!

Later.

Att vara trött och dålig på uppdatering


Att vara trött är kanske inte så konstigt när man stiger upp kl halv5, just det, halv 5 och man inte börjar förens kl 7!
Men att i lugn och ro få duscha (aldrig varit i så stort behov utav att tvätta håret), dricka en kopp kaffe och leka med sin nya kamera, då är det värt de ;) Var ute och svängde runt med mamma och Moster i går, överallt... i jakten på en ny kamera... och till slut, sista anhalt, då jag faktiskt gett upp, då hitta jag den! Att slänga ut ett par tusen på en kamera just nu är väll kanske inte mitt smartaste drag då jag fått (ajajajaj) en skattesmäll från Norge på 5000... (nån som känner sig manad att betala??) Men how ever så e jag såååå nöjd att den där skattemällen just nu (inte förens den e abslut tvungen att bli betalad) inte existerar!!
En HP Photosmart med 10 Mp till ett fruktansvärt bra pris, gick inte att motstå ;)
image195

Men det var allt för nu tyvärr, jobbet kallar och jag HATAR att stressa...
Later.

Glad midsommar

image194

Nu drar jag till Göteborg över helgen. Midsommar afton spenderas i Kungsbacka och resten i gbg och en annan drar i morgon hem i 2 veckor.. jaja.
Hoppas ni alla får en helt fantastisk midsommar!

Puss

Working

image193

Jag har visst halkat efter en hel del när det gäller bloggandet...
Saknat motivation som tusan och det känns absolut inte lika kul längre.. Sedan tror folk att de läser mellan raderna i bland och tror sig veta mer än vad jag själv gör om det jag skriver och det blir bara en massa fel..men det går väll snart över hoppas jag :) Jobbar kväll denna vecka, absolut inge kul.. dock är det rn kort vecka. Ledig torsdag och fredag, åker till gbg torsdag till söndag, midsommar spenderas i Kungsbacka :)

Helgen i Oslo var.. ja.. perfekt.

Later..




Homer for president!!!


Ahhh 3:an visar 2 simspons avsnitt på raken, Homer rules!!!! :)

Morning glory


Hey u!


image190

Jag tackar min lyckliga stjärna för familjen Simpson de många kvällar då jag inte kan sova..
Att ligga o dega till denna undebara familj gör mig gott ;)

Ännu en underbart fin sommar morgon. Lite stress i dag. Ska ut på shopping med mamma, sedan blir det personalfest som går riktigt tidigt av stapeln, men aj så kul d kommer bli!!
Så var även Midsommar fixat!! Jag och Fia drar till Göteborg torsdag - söndag. Fredagen spenderas i Kungsbacka med annordnade traditionella lekar och allt som hör midsommar till, perfekt!!!
Nu blir det lite kaffe och annat.

Later.

För vi har tagit studenten...


image188

I dag är det en hääärlig dag för alla Örebros studenter, bland dem, min bror.
Han skulle tagit studenten för två år sedan men efter massa hoppande runt olika linjer slog han sig ner på TeknikData och tar äntligen stundenten! Det är 3 år sedan jag tog stundenten och det känns som i går... OJ va kul det var... en av de bästa dagarna hitills, helt prefekt!!

Blir lite stress i dag, min bror går ut kl 12, kl 13 ska jag vara hos frisören, blir en page igen och direkt därifrån till jobbet... vilket innebär att jag för första året på många år inte kommer kunna stå på stortorget och se alla lyckliga studenter gapa och skrika i bilar och vagnar av alla dess slag..
Lika bra att sätta fart nu.

Later.

Always want what you can´t have



faaan det är så sjukt sant när det gäller mig... P-U-C-K-O!!!
Jaja... dragit en snabbis på stan me Fia, frukost och shopping, light shopping dock, hitta ett ynka litet plagg, men plånboken mådde bra iafl ;) Nu sitter jag och smälter snart bort i solen, ska dra av mig kläderna och sola en sväng.
Uteservering, öl, mat och fotboll i kväll, blir inte bättre! Hejjs!

Later.

Beauty

image184
'
Låååång kväll på jobbet...
Jag och Angie säger härmed good night!!!

Summer loving


Faaaanken! Sov lite för länge i morse....
Planen var att stiga upp sisådär runt 8 (!?!?!) jag börjar halv 3...
Men att gå upp så tidigt i alla fall för att i lugn och ro, duscha, ta hand om tatueringen och sedan upp en sväng på stan... Men ICKE! Vaknade runt halv 11... fan... Har iafl hunnit ut en liten sväng, ner till cykeldoktorn och hämta mitt hjul som förra lördags natt var på vilda äventyr och gick pajj... 560 kr för ett sketet hjul.. jaja....måste ju ta mig till jobbet...
Nu sitter jag iafl i solen på balkongen och har ångest för att åka till jobbet... stå där inne i detta väder hela eftermiddagen fram till 22.36, fan...

Hittade ett kul test... du ska söka på googles bild sök efter ditt förnamn, efternamn etc och ta den första bilden som kommer upp...så här såg då mitt ut;

1. Mitt förnamn;
Linn... ehhhh

2. Mitt efternamn; Gehlin.. Var visst nån konstnär?

3. Stad jag bor i; Fiina Örebro

4. Gillar;
Musik

5. Favoritdjur; Späckhuggare ;)

6. Vill ha; Some looove!

7. Äter hellst; Tacos

8. Favoritfärg; Blå

9. Som person är jag; Glad

10. Jag skrattar åt; Mig själv... (sökte på mig själv???)

11. Jag gråter till; Film..

Later.