Hej hej hallå.


Hur mås det ute i stugorna?? var ett tag sen va...
i min lilla lya (äntligen min alldeles egna lya) står det bra till.
Fullt ös i skolan och aj så underbart det är. Jag har svårt att hitta ord som är tillräckligt bra för att beskriva både utbildningen och klassen. Det är helt fantastiskt och om 2 år kommer det 25 nya fantastiska Humanistiska Behandlings Pedagoger! Just nu håller vi på med  Häkte, Anstalt, Frivård som innebär en massa studiebesök, toppen! Att man kan tycka om en hel klass på 25 pers är inte vanligt och jag vågar nog tala för hela klassen när jag säger att vi alla tycker om varandra! Sen har man ju så klart som alltid kommit en del närmare än andra men ja, toppen fina människor är det!

Ladies Night i går kväll. fantastiskt.
Jag önskar att jag kunde beskriva kännslan av live musik för min del men det går inte.
Det känns så innerligt i hela kroppen och ja, fantastiskt räcker inte.

I dag spenderas förmiddagen hos mamma.
Världens finaste syster fyller 15 i dag så det nalkas tacos och tårta!
Har även vart ute på Maieberg i dag för cykel shopping. Min cykel blev för någon dag sedan stulen (jag nämnder inte att ja glömt låsa dn och nyckeln satt i) och lat som jag är tänker jag inte gå fram och till baka mellan skolan hem och jobb. Hittade den perfekta cykeln men det sved. Mycket fattigare och jag hade hellre lagt pengarna på en liten platt tv till sovrumet men men... Jag har en rosa cykel!!!!!

Kvällens planer är för min del oklara. Fotbollen är ett måste dock. Hade tänkt höra av mig till bror och höra om han inte kunde dra ihop ett gäng för lite poker spelande men just nu börjar jag bli lite sugen på att hänga på tjejerna till strömpis... få se senare vart det styr.

Min nya rosa cykel.


Kommentarer
Postat av: sara... =)

gud vad kul att du har skrivit på din blogg igen....det tycker jag är kul hihihi man får tacka för en mycket trevlig kväll igår...ha en toppen dag puss puss

2009-10-11 @ 12:23:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback